18 / 04 / 2024

DKY İnşaat Tuzla Lokum Evler satış fiyatları

DKY İnşaat Tuzla Lokum Evler satış fiyatları

Tuzla Lokum Evler projesinde daire alanları 64.91 metrekare ile 102.87 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. DKY İnşaat Tuzla Lokum Evler satış fiyatları 187 bin TL'den başlıyor.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat 7 yeni projesini Cityscape Turkey'de tanıtıyor!

DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Tuzla, Kadıköy ve Sultanbeyli'de başlayacağı 995 milyon liralık 7 yeni projenin detaylarını Cityscape Turkey'de duyuracak. Ali Dumankaya, "Cityscape, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı" dedi.

DKY İnşaat 2016'da yeni dönüşüm projelerine başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016'da Bağdat Caddesi, Sahil Yolu, Kartal, Çeliktepe ve Sultanbeyli'deki projelerin yanısıra geliştirme evrelerini tamamladıkları kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaklarını söyledi.

Lokum Evler DKY İnşaat ev fiyatları!

Lokum Evler DKY İnşaat ev fiyatları 2+1'lerde 344 bin 740 TL'den başlıyor. Tuzla Aydınlı'da yükselen Lokum Evler projesinde daireler 2017 yılı Temmuz ayında teslim ediliyor...

Lokum Evler DKY İnşaat fiyat listesi!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa edilen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Lokum Evler DKY İnşaat fiyat listesi kapsamında daireler 344 bin 740 TL'den başlıyor.

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Kartal'da kentsel dönüşüme başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY Sahil: DKY İnşaat'ın yeni projesi Kartal sahilinde yükseliyor!

DKY İnşaat'ın yeni projesi DKY Sahil, Kartal sahilinde yükseliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek olan DKY Sahil Evleri projesi için ön talep süreci başladı...

DKY İnşaat'tan Kartal'da 2. kentsel dönüşüm!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Atalar sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüş projesi için çalışmalara başladı. Şirket bir yıl içinde Kartal'da ikinci kentsel dönüşüme başladı. İşte açıklama...

DKY İnşaat Lokum Evler ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Tuzla Aydınlı'da yükseliyor. DKY İnşaat Lokum Evler ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 15 indirim uygulanıyor.

DKY İnşaat Tuzla Lokum Evler satış fiyatları Haberi

DKY İnşaat Tuzla Lokum Evler satış fiyatları

Toplam 722 adet daireden meydana gelen Tuzla Lokum Evler projesi 1 oda 1 salon , 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneğinden meydana geliyor. 


DKY İnşaat Tuzla Lokum Evler satış fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. Projede daire alanları 64.91 metrekare ile 102.87 metrekare  arasında değişiyor. 


İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen  Lokum Evler projesi DKY İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Toplam 722 adet daireden meydana gelen DKY Tuzla Lokum Evler projesinde evlerin yanı sıra kuru temizleme, araç yıkama, ev temizliği, resepsiyon, fitness center, yeşil alan, spor alanları ve havuz bulunuyor. 


DKY İnşaat Tuzla Lokum Evler iletişim 

Tel: 0 216 420 0 556

Web: www.lokumevler.com

Pınar...