19 / 04 / 2024

Doğan mimarlık

Doğan mimarlık

Mersin'de riskli binaları tespit ederek bu yapıların kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine olanak tanıyan Doğan Mimarlık, apartman ya da site yerine, ada bazlı çalışarak mahalleleri kentsel dönüşüme açmayı hedefliyor.

Ünlü mimar Doğan Hasol'dan mimarlık eğitimi eleştirisi...

Mimarlık, büyük yapı tasarımı ve mühendislik sanatıdır. Mimarlık, bilim ile sanatı dengeli bir şekilde kullanarak göze hitap eden sağlıklı yapıların ortaya çıkması için çalışmalar gerçekleştirecek bireyler yetiştirilmesini amaçlar. Bu konu eleştiriye çok açık bir konu olarak karşımıza çıkıyor...

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Dkcm Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dkcm Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cevahir Maraş ve Doğan Kuşlu ortaklığında kuruldu.

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dincer Barışan ve Dündar Barışan ortaklığında kuruldu.

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Alican Yeşilbaş ve Muhammet Murat Özkan ortaklığında kuruldu.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Duvar Tasarım Mimarlık Ve Proje Anonim Şirketi kuruldu!

Duvar Tasarım Mimarlık Ve Proje Anonim Şirketi Pendik'te Şahin Doğan, Ege Selçuk ve Deniz Sakat ortaklığında kuruldu.

Nobel Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nobel Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi bugün Avcılar'da Yeter Doğan tarafından kuruldu.

Doğan mimarlık Haberi

Doğan mimarlık

Mersin'de riskli binaları tespit ederek bu yapıların kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine olanak tanıyan Doğan Mimarlık, apartman ya da site yerine, ada bazlı çalışarak mahalleleri kentsel dönüşüme açmayı hedefliyor. 

Kentteki binaların büyük bölümünün eski ve riskli yapılar olduğunu anlatan Doğan Mimarlık Mühendislik Kentsel Dönüşüm Lisanslı Kuruluş Mersin Bölge Temsilcisi Asuman Üredi Çalışkan, "Ruhsatsız bina da çok fazla. 

Eski binaların büyük bölümünde deniz kumu kullanılmış. Bu da demirleri çürütüyor. Şehir merkezinde balkonları çürüyüp çöken binalar var. Bu nedenle Mersin için kentsel dönüşüm çok önemli" dedi. Önceki yıl İstanbul'un kentsel dönüşüm konusunda pilot il seçildiğini anımsatan Çalışkan, "Mersin'de ise bir yıllık bir oluşum. Biz de bir yıldır faaliyetteyiz. İlk 6 ayımız müteahhitlere kentsel dönüşümü anlatmakla geçti" diye konuştu. Mersin'de iki ofisleri olduğunu ve çalışmalarını...