20 / 04 / 2024

dolar kuru tl son dakika

dolar kuru tl son dakika

Piyasaların gözü bugün açıklanacak Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası kararına çevrildi. 4 saat sonra doların yönü resmen belli olacak. Kıyıda köşede doları olanlar hemen bakın. Son dakika dolar/TL kuru.

Elinde 1 doları bile olanlar acil baksın! Merak edilen o rakamlar açıklandı! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolarda son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak edilip araştırılıyor. 17 Lira seviyelerinde işlem gören dolar 18 lira seviyelerine kadar yükseldi. Peki bugün dolar düştü mü, yükseldi mi? Merak edilen o rakamlar açıklandı. Elinde 1 doları bile olanlar acil baksın!

Dolar/TL bugün de piyasaların gündeminde! Dolar ne kadar oldu? 2 Haziran 2022 dolar kuru...

Dolar kuru bugün de piyasaların gündeminde yer almaya devam ediyor. Dolar kuru milyonlarca kişi tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediliyor. Peki bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL oldu? İşte son dakika dolar kuru 2 Haziran 2022...

Piyasalarda ölüm sessizliği! Dolar/TL son dakika kaç lira oldu?

Bugün piyasalarda sakin bir seyir hakim. Altın piyasası ayrı bir tarafta sessizliğini korurken dolar kurunda da durağan seyir yaşanıyor. Yatırımcılar bugün dolar kurunun ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte son dakika dolar kuru...

Piyasalarda gün sonu: Dolar kritik gün sonunda ne kadar oldu?

Bugün piyasalar Merkez Bankası faiz kararına odaklandı. Milyonlarca kişi karar sonrasında yukarı yönlü devam eden doların ne olacağını merak etmeye başladı. Peki dolar gün sonunda ne kadar oldu? İşte son dakika dolar kuru...

Dolar kuru geriledi! Dolarda son durum...

Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe yatay başlarken gün içerisinde gelen barış haberleri ile geriledi. Bir haftadır yatay seyreden dolar kurunda son durum ne? Dolar kaç TL oldu? 

Dolar sınırda... Dolar kuru bugün kaç lira oldu?

Rusya Ukrayna arasındaki gerilimin hız kesmeden devam etmesi döviz kurlarını etkilemeye devam ediyor. Peki dolar/TL bugün ne kadar? Dolar bugün kaç TL 21 Mart 2022?

Ünlü ekonomistten uyarı: Dolar 50 TL üstüne çıkabilir! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında başı çeken dolar kuru ile ilgili olarak bir uyarı da Prof. Dr. Hüsnü Erkan'dan geldi. Ünlü Ekonomist yaptığı açıklamada doların 50 TL ve üzerine çıkabileceğini söyledi.

10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe 30,59 liranın üzerinde başladı. Dün rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. 10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

Dolar yükselmeye devam edecek mi? Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

7 Şubat 2024 dolar kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son günlerde rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kuru aşağı yönlü hareket ediyor. Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı.

JPMorgan'dan yeni dolar tahmini! Dolar 36 TL olacak!

Dolar kuru tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 30 TL barajını geçti. JPMorgan, dolar/TL için 2024 yıl sonu tahminini 34 liradan 36 liraya yükseltti.

Son dakika! Dolar 30 TL eşiğini geçti! Dolar yatırımcıları müjde! 11 Ocak 2024 dolar/TL kuru!

Dolar yatırımcılarının heyecanla beklediği an geldi Dolar kuru bugün saat 10:30 itibariyle 30 lira eşiğini geçti. İşte dolarda son dakika gelişmesi...

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

1 dolar 29 TL oldu! Dolarda rekor göründü!

Dolar/TL, haftanın son işlem gününde 29 TL oldu. Yeni rekorunu kıran dolar kuru, yukarı yönlü hamlesine devam ediyor. Peki euro bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? Güncel döviz kurları...

Dolar 29 TL sınırında! Dolar kuru yükselecek mi, düşecek mi?

Dün 28,86 TL ile güne başlayan dolar/TL kuru bugün de milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki 1 dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Tarihi rekor! Dolar 29 TL'ye, Euro 32 TL'ye tırmanıyor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu?

Dolar/TL kuru yaklaşık üç aydır devam eden sınırlı yükselişine devam ederek tarihi rekorunu kırdı. Dolar 29 TL'ye, Euro 32 TL'ye tırmanıyor. Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? 30 Kasım 2023 Perşembe döviz kurları...

Merkez Bankası 1 doların 39.62 TL olacağını açıkladı! Son dakika dolar kuru ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından Piyasa katılımcıları anketinde 1 doların yıl sonunda 39.62 TL olacağı açıklandı. Peki son dakika dolar kuru ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? İşte 26 Kasım 2023 dolar kuru...

Dolar/TL yeni rekoruna imza attı! Bugün dolar ne kadar oldu? 1 dolar kaç TL? 24 Kasım dolar kuru

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar/TL kuru yeni rekoruna imza attı. Haftanın son işlem gününde dolar ne kadar oldu? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 24 Kasım dolar kuru.

Doların gözü yarınki Merkez Bankası kararında! Dolar bugün ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe 28,79 TL'den başladı. Euro ise 31,43 TL'den başladı. Piyasaların gözü yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki dolar bugün ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba son dakika dolar kuru...

dolar kuru tl son dakika Haberi

dolar kuru tl son dakika

Dolar kuru ile ilgili son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yurt içi ve yurt dışı piyasalarda merakla takip ediliyor. Bugün saat 14:00'da yani yaklaşık 4 saat sonra Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Karar sonrası doların yönü resmen belli olacak. Kıyıda köşede doları olanlar hemen bakın. Son dakika dolar kuru.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANACAK

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Ekim ayı PPK toplantısıyla birlikte yeni faiz kararını bugün saat 14:00'da açıklayacak. 

Faiz kararı öncesinde birçok yatırımcı  doların ne kadar olacağını merak ediyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ekim ayı faiz kararı toplantısı için 4 saat kaldı.

 Piyasaları yakından ilgilendiren toplantı öncesinde, yatırımcılar ekim ayında faiz kararının ne olacağını araştırıyor.

Merkez Bankası, geçtiğimiz ay politika faizini bir puan düşürerek yüzde 12'ye çekti. Banka böylece...