29 / 03 / 2024

dolar yükselecek mi düşecek mi

dolar yükselecek mi düşecek mi

Dola/TL şu günlerde 14,60 ile 14,70 lira seviyelerinde işlem görüyor. Dolar kurunun yaz ayı gelmeden atak yapacağını duyuran ekonomist Atilla Yeşilada, yıl sonu dolar kurunda beklentisinin 20 TL olduğunu açıkladı.

Dolar yeniden yükselişe geçecek mi?

Ekonomist Atilla Yeşilada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izlediği ekonomi politikalarını değerlendirdi. Yeşilada, dolar kurunun ve enflasyonun artacağını belirtti.

Dolar yükselecek mi?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, herkesin merak ettiği "Dolar yükselecek mi?" sorusunu kendi Twitter hesabında 13 maddede yanıtladı. İşte 13 maddede "dolar" analizi...

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

Ünlü ekonomistten seçim sonrası dolar tahmini! Yatırımcılar pür dikkat bakın! Bu pozisyonu alanlar kârlı çıkmayacak!

Ülke genelinde seçim sonrası doların yükseleceği söylenirken vatandaş döviz bürolarının yolunu tuttu. Peki seçim sonrası dolar yükselecek mi? 

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

Dolar yükselecek mi, altın almak için doğru zaman mı? İslam Memiş tek tek açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten belirsizlik uyarısı geldi. Peki dolar ne kadar yükselecek? Altın almak isteyenler için doğru zaman mı? Borsa kazandıracak mı? İslam Memiş tek tek açıkladı...

Yabancı kurumlar Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! Altın ve dolarda yön nasıl olur?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yarın gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı kararı yatırımcıların odağında. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Altın ve dolar yükselecek mi, düşecek mi?

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar 29 TL sınırında! Dolar kuru yükselecek mi, düşecek mi?

Dün 28,86 TL ile güne başlayan dolar/TL kuru bugün de milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki 1 dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Emekli maaşları düşecek mi, yükselecek mi? Cumhurbaşkanlığı 2024 Programı'nda açıklandı! Emekliler dikkat! 

Cumhurbaşkanlığı 2024 Programı'nda emekli maaşları ile ilgilİ önemli bir düzenlemeye de yer verildi. Peki emekli maaşları düşecek mi yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

1 dolar 60 TL! Elinde doları olanları buz kestiren rakam geldi! 29 Ekim 2023 1 dolar kaç TL? 

Dolar kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki dolar yükselecek mi? Dolar ne kadar olacak? İşte 29 Ekim 2023 1 dolar kaç TL?

ECB faiz kararına bir gün kala euro/TL ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Avrupa Merkez Bankasının (ECB) yarınki faiz kararı toplantısında makroekonomik projeksiyonların belirleyici olması bekleniyor. ECB faiz kararına bir gün kala euro kuru yakından takip ediliyor. Peki ECB faiz kararı öncesi euro ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 4 ay önce 5 milyon TL olan ev şu anda ne kadar?

TÜİK tarafından açıklanan 2023 Eylül konut satışları rakamlarına göre yüzde 9.5 düşüş kaydedildi. Konut satışlarının azalması ile ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu gündeme tekrar geldi. Peki konut fiyatları ne olur? 

dolar yükselecek mi düşecek mi Haberi

dolar yükselecek mi düşecek mi

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada yayımlamış olduğu videoda dolar kurundaki yıl sonu tahminini açıkladı. Dolar kurunun yıl sonuna kadar şu anki seviyelerinin çok üstünde olacağını aktaran Yeşilada, yatırımcılara bu konuda uyarılarda bulundu.

DOLAR ATAK YAPACAK

Dünya ve Türkiye ekonomisindeki son gelişmeler eşliğinde para piyasalarında olabilecekleri tek tek değerlendiren ünlü ekonomist yaz ayı gelmeden doların atak yapacağını duyurdu.

Dünyaca ünlü kurumlar tarafından gelen açıklamar eşliğinde kendi açıklamalarını da ekleyerek yıl sonuna kadar dolar kurunun 20 TL seviyesine kadar yükselebileceğini  aktardı. 

Yatırımcılar dikkat! Dünyaca ünlü kurumların dolar kurundaki beklentileri şu şekilde;

DOLAR 20 TL'YE GİDEBİLİR

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ekonomist Atilla Yeşilada yatırımcıları uyararak şu bilgileri verdi:  IFC yıl sonu dolar kuru fiyatını 16,50 TL olarak belirledi. TCMB'nin kendi beklentilerine göre 18 TL ile 20 TL...