19 / 04 / 2024

dönerci

dönerci

Muhteşem Yüzyıl'ın 'Malkoçoğlu Bali Bey'i Burak Özçivit oyunculuktan kazandığını yeme-içme-eğlence sektörüne yatırma kararı aldı. Burak Özçivit Mecidiyeköy Trump 599 Towers Alışveriş Merkezi'nde ilk deneyimini verecek...

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını kapattı!

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

Usta Dönerci 5 yeni şehirde restoran açtı!

TAB Gıda’nın 20 yıllık deneyimini aktardığı Usta Dönerci, 5 yeni şehre uzandı. Firma İstanbul, Tekirdağ, Sakarya, Gaziantep ve Malatya’da şube açtı.

Burak Özçivit Kuveyt'te dükkan bakıyor!

Başarılı oyuncu Burak Özçivit, ticarette işleri büyütüyor. Daha önce İstanbul’da bir dönerci dükkanı açan oyuncu Ortadoğu’da para basacak.

Burak Özçivit Kuveyt'te restoran açacak!

Burak Özçivit, ticarette işleri büyütüyor. Daha önce İstanbul’da bir dönerci dükkanı açan oyuncu Ortadoğu’da para basacak. Kuveyt’e giden Özçivit, krallar gibi karşılandı. Özçivit'in Kuveyt'te de restoran açmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

Burak Özçivit, Levent'teki Balibey Döner'i 440 bin liraya satıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu bugün köşesinde " Burak, 440 bin liraya dönerci devrediyor... " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Usta Dönerci yurt dışına açılacak!

Usta Dönerci yurt dışına açılacak. Türkiye’de 50 restoranı bulunan Usta Dönerci’yi Çin’e götürmek istediklerini belirten Dikici “Grubun en hızlı büyüyen markası Usta Dönerci olacak” dedi.,Yıl sonunda 100 mağazaya ulaşmayı planlıyor.

Beyazıt Öztürk dönerci restoran zincirleri kuruyor!

Oynadığı reklam filmleriyle milyonları cebine indiren Beyazıt Öztürk, ticarete el attı. Öztürk, dönerci restoran zincirleri kuruyor.Beyazıt Öztürk, şimdiye kadar birikimlerini mülke yatırıyordu.

Dönerci Ali Usta, Ağaoğlu My Prestige'de şube açtı!

İsanbul'un lezzet duraklarından Dönerci Ali Usta, dördüncü şubesini Ataşehir'deki Ağaoğlu My Prestige'de açtı. Ali Ağaoğlu ise bir başarı hikayesine imza atan Dönerci Ali Usta'yı desteklediğini söyledi.

Alişan otel açma planından vazgeçti!

Akşam gazetesinin haberine göre sunduğu televizyon programlarından kazandığı ücretlerle Nişantaşı’nda bir otelin alt katına dönerci dükkânı açan Alişan, bu kez binayı kiralayarak otel açmayı hedeflemişti.

Alişan Nişantaşı'nda otel açmaktan vazgeçti!

Sunduğu televizyon programlarından kazandığı ücretlerle Nişantaşı’nda bir otelin alt katına dönerci dükkânı açan Alişan, bu kez binayı kiralayarak otel açmayı hedeflemişti. Sanatçının bu işten vazgeçildiği öğrenildi.

Alişan Nişantaşı'nda otel açıyor!

Alişan, sahneden ve Tv programlarından kazandığı paraları ticarete yatırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Nişantaşı Teşvikiye Camii’nin yan tarafında açtığı dönerci dükkanıyla ticarete atılan şarkıcı Alişan, hedef büyüttü.

Erhan Kurdoğlu: Bu yıl Türkiye’de 180 yeni restoran açacağız!

Ata Holding şirketi TAB Gıda, 2.2 milyar lira ciroya ulaşan bir 'hızlı servis markalar platformu.' Üzerinde Burger King, Sbarro, Popeyes ve Arby’s var.Yerli bir marka daha eklendi: Usta Dönerci!..

Barış Tansever Nişantaşı’nda dönerci açıyor!

Barış Tansever, bir zenginler ve o dünyada var olmak isteyenlerin kulübü olan Sunset'in 20'inci yılında halka iniyor. Yeni bir marka yaratıp dönerci açıyor...

dönerci Haberi

dönerci


'Muhteşem Yüzyıl'ın 'Malkoçoğlu Bali Bey'i Burak Özçivit oyunculuktan kazandığını yeme-içme-eğlence  sektörüne yatırma kararı aldı. 1.5 yıldır aşk yaşadığı Ceylan Çapa'nın amcası  İzzet Çapa'nın, Mecidiyeköy Trump 599 Towers Alışveriş Merkezi'nde açacağı Trump Cadde'de ilk deneyimini verecek. Dönerci açacak. Adı da 'Bali Bey' olacak.

Aileye layık damat Burak Özçivit'in dönerci olacağını duyanlar, "İşte şimdi Celal Çapa'nın damadı olabileceğini gösterdi. Çünkü müstakbel kayınpederi yemel içme-eğlence sektörünün duayenlerinden. Amca İzzet Çapa da öyle. 'Birçok lokanta ve kulübün sahibi. Kayınbiraderi Emre Çapa ise Minyon Restaurant'ı işletiyor" yorumunu yaptı. 


Posta...