08 / 05 / 2024

duble yol stoğu 2015

duble yol stoğu 2015

Başbakan Davutoğlu: "Şu anda duble yol stoğumuz 23 bin 150 kilometreye çıktı. Şimdi hedefimiz, ulaştırma alanında duble yollardan otoyollara geçişi sağlamaktır" dedi.

Avrupalılardan kamp malzemesi ve kuru gıda stoğu

Avrupalılılar, kuru gıda ve konservenin dışında kamp ocakları, uyku tulumu gibi zor şartlarda yaşamaya yardımcı olacak ürünler stoklamaya başladı. Ukrayna’dan gelen mültecilere bağış yapmak için olduğu söylense de tedarik zincirlerinde endişe hâkim…

Avantajlı kredi sonrası konut stoğu azaldı!

Avantajlı kredi döneminden sonra konut stoğundaki arzın azalışı sonrası yeni konut projelerine ihtiyaç doğdu. Peki bu konutlar nasıl olmalı? İşte tüm merak edilenler...

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Manisa'nın yeni fay hattı, imar haritalarına işlendi!

Manisa fay hattı ortaya çıkarıldı. Yeni hat imar haritalarına kaydedildi. Manisa'da imar haritalarına işlenen fay hattı doğrultusunda bina stoğu gözden geçirilecek.

Türkiye'de start up girişimleri gelişecek!

2018 yılında Türkiye'deki girişimlere yapılan yatırım miktarı 58,6 milyon dolar oldu.Ülkede start up ekosisteminin geleceğine dair 2018'de umut veren çıkışlar gerçekleşti. Uzmanlar, Türkiye’nin önünde fırsatlarla dolu uzun bir yol olduğu görüşünde hemfikir.

İstanbul’un yapı stoğu envanteri çıkartılmalı!

Özel konutların depreme dayanıklılığının tespit edilmediğini vurgulayan İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Nusret Suna, ‘2002’deki planlar hayata geçseydi İstanbul deprem güvenlikli bir kent olacaktı’ diye konuştu.

Türkiye'de 7 milyon yapı stoğu sağlıksız!

Türkiye'yi depreme karşı hazırladıklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Ülkemizde 6,7 milyon yapı stoğu sağlıksız. Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla yılda 300 bin konutu dönüştüreceğiz'' diye konuştu.

İstanbul’la 2 kenti birbirine bağlayacak duble yol geliyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’yı Karadeniz şeridinden birbirine bağlayacak olan duble yol projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projeye ‘ÇED olumlu kararı’ verdi.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Konut stoğu eritilecek mi?

Bu hafta açıklanan yeni konut kampanyasıyla bankalardaki tasarrufların ve yastık altındaki paraların konut alımına yöneltilmesine çalışılıyor. Peki, Konut stoğu eritilecek mi?

Fay hatları riskli binalarla barışacak mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir ziyareti sırsında çarpıcı açıklamalar yaptı. Kurum, İzmir’de yaklaşık 2,5 milyon yapı stoğu olduğunu söyledi.

Lüks konut segmentinde fırsat dönemi!

Uluslararası birçok şirkette Satış&Pazarlama Müdürü ve Genel Müdür koltuğuna oturan Ayşe Fügen Arda; kendi liderliğinde profesyonel bir ekip oluşturuyor. Arda, ''Lüks konut stoğu fiyatlara düşüş olarak yansıyınca konut alıcısı için bir fırsat teşkil ediyor'' dedi.

duble yol stoğu 2015 Haberi

duble yol stoğu 2015

Başbakan Ahmet Davutoğlu, duble yol stoğunun 23 bin 150 kilometreye çıktığını belirterek, "Şimdi hedefimiz, ulaştırma alanında duble yollardan otoyollara geçişi sağlamaktır. İstanbul-İzmir, Ankara-İzmir, İstanbul-Habur arasında, Edirne'den Habur'a kadar bütün hattı otoyollarla geçecek ve Avrupa'yı Asya'ya bağlayan İstanbul Boğazı'nı Mezopotamya'ya ve Hazar'a bağlayan geniş otoyolların yapımını proje kapsamına aldık" dedi.


Başbakan Davutoğlu, TOBB ETÜ'de düzenlenen TOBB Genel Kurulu'nda konuştu. "Avrupa içinde Almanya, Fransa, İtalya'dan bir hat çekin, Doğu Asya'da da Japonya, Çin ve Hindistan'dan, geri kalan Afro-Avrasya'nın en büyük üretim üssü Türkiye'dir" diyen Davutoğlu, bu üretim üssünün çevredeki krizlerden etkilenmemesi ve bütün dünyaya ihraç pazarı olarak açılabilmesi için her türlü tedbiri aldıklarını ve almaya devam edeceklerini söyledi. Davutoğlu, şöyle devam etti:


"Nerede bir Türk girişimcisi varsa orada Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin konsolosu, büyükelçisi...