26 / 04 / 2024

düğünyurdu toki 895 konut başvuruları

düğünyurdu toki 895 konut başvuruları

Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi Alt Gelir Grubu TOKİ'de yer alan 895 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022!

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı TOKİ Iğdır projelerine başvuranlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? İşte Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022 detayları...

TOKİ İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 2’nci etapta hayata geçirilecek olan 486 konutun ihalesi gerçekleştirildi. 

TOKİ İskenderun 486 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Yeni düzenleme! TOKİ konutlarına ipotek yapılabilecek!

TOKİ'nin satışını gerçekleştireceği taşınmazlara banka veya TOKİ lehine ipotek konulabilecek. Karar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi için başvurular başladı.

Hatay İskenderun Düğünyurdu başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinde yer alan 30 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ İskenderun 1008 konut ihalesi 28 Mayıs'ta!

Hatay İlİ iskenderun İlçesi Düğünyurdu Mahallesi 2.Etap 1008 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (E-İHALE) ihalesi 28 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Düzce TOKİ 132 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut, Düzce Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi Pazaryeri İnşaatları ihalesi 7 Mayıs'ta yapılacak.

Düzce TOKİ 127 konut ihalesi yarın!

Düzce İli Cumayeri İlçesi Çevrik Mahallesi 127 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Antalya Döşemealtı TOKİ'ye raylı sistem müjdesi!

Döşemealtı TOKİ konutları sakinleri ile buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019 sonrası hedeflerinin raylı sistemi TOKİ konutlarına kadar uzatmak olduğunu dile getirdi.

TOKİ Hatay Düğünyurdu başvuruları başladı!

TOKİ Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinde yer alan 29 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Hatay Düğünyurdu 3+1 başvuruları!

Hatay İskenderun Düğünyurdu TOKİ projesinde yer alan 97 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Düğünyurdu 2+1 başvuruları başladı!

Konutların tamamının 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı TOKİ Düğünyurdu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

düğünyurdu toki 895 konut başvuruları Haberi

düğünyurdu toki 895 konut başvuruları

Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi Alt Gelir Grubu Projesi'nde yer alan 895 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Proje kapsamındaki konutlar için başvurular 16 – 27 Ekim 2017 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Hatay ili Şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

2 oda 1 salon konutlardan meydana gelen projede en düşük konut bedeli 129 bin 792 TL, en yüksek konut bedeli ise 152 bin 317 TL olarak belirlendi. 

Yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ İskenderun Düğünyurdu projesinde en düşük peşinat bedeli 15 bin 575 TL, en yüksek peşinat bedeli ise 18 bin 278 TL olarak...