27 / 04 / 2024

Dünya jet-set türkiye ev kiralamaları

Dünya jet-set türkiye ev kiralamaları

Dünya 'jet-seti'i ev kiralamada Türkiye'yi tercih ederek markalı konut projelerine yöneldi. Projelere en çok talep Rus, Avrupalı, Azeri ve Araplardan geliyor. 

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm çıkartması: Türkiye'nin neredeyse yarısı yenilenmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak '' Türkiye'nin yapı stokunun neredeyse yarısını yenilememiz lazım'' dedi.

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Tapuda yeni dönem: 2024'te 'Türkiye Tapu' uygulaması başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye Tapu uygulamasını hayata geçirmek için düğmeye bastı. Uygulama ile tapu işlem başvurularına ek güvenlik getirilmesi planlanıyor.

Makarna üretim ve ihracatında dünya ikincisi olan Türkiye liderliğe oynuyor!

Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği Başkanı Aykut Göymen, “9 ayda 700 milyon dolarlık makarna ihracatı yaptık. Makarna üretimi için buğday ithal ederken artık buğdayı da ihraç eder durumdayız” dedi.

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye sevindiren haber!

Dünya Bankası, Türkiye'nin 2023 yılı ekonomik büyüme beklentisini yüzde 3.2'den yüzde 4.2'ye yükseltti. Raporda, Türk ekonomisinin gelecek sene yüzde 3,1 ve 2025'te yüzde 3,9 büyümesinin beklendiği belirtildi.

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Türkiye'ye 1 milyar dolarlık destek. Para orada kullanılacak

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 1 Milyar dolar değerinde destek gerçekleştirilecek. Bu desteğin tamamının deprem bölgesinde kullanılması bekleniyor.

Dünya banka devinden Türkiye hakkında flaş uyarı. Dikkat çeken açıklama geldi

Dünya banka devinden Türkiye ekonomisi hakkında flaş bir açıklama geldi. Ekonomi ile ilgilenen herkesin açıklamayı dikkatli okuması gerekiyor.

Dünya Bankası'ndan Türkiye'deki işletmelere 450 milyon dolarlık destek!

Dünya Bankası, Türkiye’nin güneydoğusunda 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen işletmelere 450 milyon dolarlık destek sağlayacağını duyurdu. İşte detaylar...

Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye 549 milyon dolarlık kaynak! Yenilenebilir enerji kullanımı artırılacak!

Dünya Bankası, kamu kesiminde yenilenebilir enerji kullanımının artırılması amacıyla Türkiye'ye 549 milyon dolar tutarında kaynak ayırdı. İşte ayrıntılar...

Dünya Meteoroloji Örgütü’nden uyarı! Önümüzdeki 5 yıl küresel sıcaklık 1,5 santigrat artacak!

Dünya Meteoroloji Örgütü, önümüzdeki 5 yıl boyunca küresel sıcaklıkların 1.5 santigrat derece sınırının üzerine çıkabileceğini açıkladı. Bu haber herkesin ilgisini çekti...

Al Jazeera, Türkiye’deki konut krizini yazdı: Konut almak artık bir hayal!

Dünya basını Türkiye’deki seçimleri yakından takip ederken bir taraftan da giderek ağırlaşan ekonomik kriz ile ilgili haberler yayınlıyor. Katar merkezli Al Jazeera televizyonu, Türkiye’de milyonlarca kişiyi etkileyen konut krizini yazdı, işte detaylar...

Dünya jet-set türkiye ev kiralamaları Haberi

Dünya jet-set türkiye ev kiralamaları

Dünya 'jet-set'i koronavirüs salgınında otelleri riskli bulmaları nedeniyle Bodrum'da hayata geçirilen markalı konut projelere yönelmeye başladı. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre; özellikle Rusya, Avrupa, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen yoğun talep üzerine, Bodrum'daki projelerde uzun süreli kiralamalar başladı. Aksoy Holding CEO'su Batu Aksoy, The Ritz-Carlton Residences Bodrum projesinde gerek kiralama gerekse satın alma olarak yurtiçi ve yurtdışından yoğun talep aldıkları için projedeki evlerin bir kısmını kiralamaya ayırdıklarını belirtti. 

MİNİMUM 3 HAFTA  

Aksoy, "Projemizin korunaklı bir yarımadada olması, tüm sosyal mesafe kurallarına uygun konaklamaya olanak sağlayan geniş sosyal alanları ve en üst düzeyde alınan önlemler bu talebi artırdı. Özellikle yurtdışından gelecek minimum 3 hafta kiralama taleplerini karşılayıp, ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli turizm gelirlerini artırmayı, Bodrum ve Türkiye'nin marka değerini global bazda...