26 / 04 / 2024

Dünya Kadınlar Günü 2019

Dünya Kadınlar Günü 2019

"Kadınların Rönesansı" başlığıyla yayınlanan videoda, Rönesans çalışanları, "İşini tutkuyla yaptıktan sonra kadın veya erkek olmanın bir farkı yok" mesajını veriyor...

Kadın yatırımcılar konutu güvenli liman olarak görüyor! 2023'te kadınlar 401 bin 933 konut satın aldı!

Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadınlara yapılan konut satış sayıları hakkında bilgiler veren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye genelinde 2023 yılında, kadınlar yüzde 32,8 pay ile 401 bin 933 konut satın aldı.

2023'te kısa dönem araç kiralama gün sayısı yüzde 40 arttı! 

Araç kiralama şirketi Garenta, 2023 yılına ait kısa dönem araç kiralama verilerini açıkladı. Rakamlara göre araç kiralama gün sayısı yüzde 40 artış kaydetti. 

Deri ihracatçıları ayakkabı ürünlerini Dünya Ayakkabı Kongresinde Metaverse ile tanıtacak!

İstanbul’da düzenlenecek Dünya Ayakkabı Kongresinde firmaların ürünleri Metaverse ortamında artırılmış gerçeklik teknolojisiyle ziyaretçilere gösterilecek. Ziyaretçiler ürünleri üç boyutlu 360 derece inceleme şansını bulacak.

Dünya Bankası'ndan 1 milyar dolarlık destek!

Dünya Bankası, Çad Gölü Havzası'ndaki güvenlik sorunundan etkilenenler için 1 milyar dolarlık destek paketini onayladığını duyurdu.

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.

Dünya Meteoroloji Örgütü’nden uyarı! Önümüzdeki 5 yıl küresel sıcaklık 1,5 santigrat artacak!

Dünya Meteoroloji Örgütü, önümüzdeki 5 yıl boyunca küresel sıcaklıkların 1.5 santigrat derece sınırının üzerine çıkabileceğini açıkladı. Bu haber herkesin ilgisini çekti...

Yamyam patlama sebebiyle dünya karanlığa gömülebilir! Plazmalar dünyaya çarpacak!

Dünya yamyam patlama sonucunda karanlığa bürünebilir! Uzmanlar, geride bıraktığımız günlerde Güneş'te meydana gelen patlama sonucunda Dünya'ya doğru akan milyarlarca tonluk plazma akışı oluştuğunu açıkladılar. Bu akışın, Dünya'nın elektrik ve uydu sistemleri üzerinde etkileri olabileceği belirtiliyo

Elektrikli araç almayı düşünenler fırsat ayağınıza geldi! Böyle dev indirim görülmedi!

Elektrikli araç almayı düşünenlerin beklediği gün geldi çattı. Yönetmelikte değişikliğe gidildi. İşte detaylar!

8 Mart'a özel bomba avantajları kaçırmayın! Saç kremi 47.96 TL, Nıvea roll-on 69.90 TL! 06 Mart 2023 fiyat listesi

Market indirimleri vatandaşın yakın merceğinde. Haftalık indirimli ürünlerini yayınlayan BİZİM marketin aktüel ürünler kataloğu merak ediliyor. 8 Mart dünya kadınlar gününe özel fırsatlarla BİZİM marketin indirimli ürünlerini öğrenmek için haberimize bakın.

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi

Kadınlar gününe özel fırsatlar Atasay'da başladı. Hediye almak isteyenler Atasay fiyat listesini araştırıyor. Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi.

Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Pırlantada dev fırsat! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Sirius pırlanta Kadınlar gününe özel yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Kumtel’den Dünya Kadınlar Gününe özel indirim fırsatı! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Yıllardır kaliteyi uygun fiyatla buluşturan Kumtel, Dünya Kadınlar Gününe özel indirim kampanyası başlattı. Peki, Kumtel HPC-01 Elektrikli Düdüklü Tencerede indirim var mı? Kumtel blender fiyatları ne kadar? İşte Kumtel'in kampanyalı ürün fiyatları...

Dünya Kadınlar Günü 2019 Haberi

Dünya Kadınlar Günü 2019

Rönesans Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak, dünyanın farklı coğrafyalarındaki şantiyelerinde çalışan kadınların yer aldığı bir video hazırladı. 

Rönesans Holding'den konuya ilişkin açıklama yaptı. Şirket açıklamada, 23 ülkede, 46 farklı milletten kadının çalıştığı Rönesans Holding, 8 Mart’a özel yayınladığı video ile inşaatta "Kadınların Rönesansı" başlıyor mesajını verdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Kadınların Rönesansı" başlığıyla yayınlanan videoda, Rönesans çalışanları, "İşini tutkuyla yaptıktan sonra kadın veya erkek olmanın bir farkı yok" mesajını veriyor. Videoda, eksi 50 dereceden 50 dereceye, dünyanın en zorlu coğrafyalarında birbirinden zorlu projelere imza atan kadınlar başrolde yer aldı. 

Açıklamaya göre, Dünya Bankası Grubu üyesi IFC’nin ortağı olarak, şantiyeler başta olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinde kadın çalışan sayısını yükseltmeye odaklanan Rönesans, son bir yıldaki başarısını özel bir...