16 / 04 / 2024

Duru Restoran Turizm adres

Duru Restoran Turizm adres

Duru Restoran Turizm Ve Güzellik Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Taşkın tarafından kuruldu. 

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Necati Şekergümüş tarafından kuruldu.

Miyako Turizm Restoran Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Miyako Turizm Restoran Otelcilik Limited Şirketi Beykoz’da 150,000,00 TL sermaye bedeli ile Cihan Erdemir tarafından kuruldu.

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Bekir Onur Erdoğan tarafından kuruldu.

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmat Sarı ve Talha Bilal ortaklığında kuruldu.

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hümet Akbaş tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sular Vadisi'nde yer alan kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi dün Bahçelievler’de Şeyda Teybıyık tarafından kuruldu.

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından kuruldu.

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. Üsküdar'da Dilek Edanur Tamrak tarafından kuruldu.

Esg Restoran Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esg Restoran Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Ege Çiftsüren tarafından kuruldu.

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Duru Restoran Turizm adres Haberi

Duru Restoran Turizm adres

Duru Restoran Turizm Ve Güzellik Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Taşkın tarafından kuruldu. 

Duru Restoran Turizm Ve Güzellik Limited Şirketi konusu:
Yurt içi ve yurt dışından gelen misafirleri konaklama eğlence hizmeti. -Ana yemek mezeler alkollü alkolsüz içecekler alınıp satışı yapılarak restaurant,cafe,bar işletmeciliği yapmak. -Cilt Bakımı,Kaş Alma,Ağda,Manikür,Pedikür,Saç kesimi,Saç Boyam,Balyaj,Röfle hizmetleri

Duru Restoran Turizm Ve Güzellik Limited Şirketi adres: İnönü Mah.Nispet Sk.No.4/1...