26 / 04 / 2024

Düzce orman yangını

Düzce orman yangını

Düzce'de orman yangını çıktı. Düzce'de fındık bahçesinde çıkan yangının ormana sıçraması sonucu 4 dönümlük alan zarar gördü. Çevredekilerin müdahalesi yetersiz kalınca Konralp Belediyesi itfaiye ve Orman İşletmesi ekiplerine haber verildi...

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Düzce'deki İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu!

Düzce'de bulunan İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, parka ilişkin olarak yazılı soru önergesi hazırladı..

Faruk Özlü Düzce'deki Tekonopark'ın inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi (DÜ) bünyesinde kurulan Teknopark'ın inşaatını inceledi.

Düzce Tepecik yollarının asfaltsız olduğu iddiaları TBMM'de!

Düzce'nin Merkez ilçesi Kazukoğlu Mahallesi Tepecik mevkiinde bulunan yolların asfaltsız olduğu iddiaları meclis gündemine taşındı. Konu hakkında CHP'li Tanal soru önergesi hazırladı..

Düzce Belediye Meclisi yarın toplanıyor!

Düzce Belediye Meclisi yeni yılın ikinci toplantısını yarın yapacak. Meclisin gündeminde bir süre önce Düzce Merkez sınırları içine alınan Mücavir alanlara ilişkin ilave imar planları ile dolmuş taksi çalışma yönetmeliği bulunuyor.

Düzce'deki mücavir sahalar imar planı içine alınıyor!

Bir süre önce Düzce Merkez sınırları içine alınan Mücavir alanlara ilişkin ilave imar planları yapılıyor. Meclisin Ocak ayı birinci birleşiminde Doğanlı ve Yeşilçam yerleşim bölgelerinin ilave imar planlarının yapılması gündeme geldi.

Düzce Tema Park'ın detayları netleşti!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in büyük önem verdiği “vizyon proje” Melen Su Park’ın ikinci etabı için girişimcilerle yapılan görüşmeler devam ediyor.

TOKİ Düzce Camikebir Konutları'nın kurası 23 Ağustos'ta!

Düzce'de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden inşa edilen Camikebir Mahallesi TOKİ evleri için kura çekimi 23 Ağustos Salı günü yapılacak.

Düzce Camikebir Konutları'nın kura çekilişi 23 Ağustos'ta!

Düzce’de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden inşa edilen Camikebir Mahallesi TOKİ evleri için kura çekimi 23 Ağustos Salı günü yapılacak.

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü'nün binaları yenilendi!

2015 yılı içerisinde Düzce Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde bulunan İdare Binası ve lojmanlar ile Doğanlı, Muncurlu Toplu Koruma Ekip binaları ve Muncurlu Depo Binası yapılan tadilatlarla yeni görünümlerine kavuştu.

Kastamonu'da esrarengiz yangın!

Kastamonu'nun Küre ilçesine bağlı Topçu köyü Ustaoğlu Mahallesi mevkisinde akşam saatlerinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Dün gece aynı bölgede yine yangın çıkmıştı...

Nizip Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde yangın çıktı!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Tapu ve Kadastro Müdürlüğünde yangın çıktı. Fevzi Paşa Mahallesi'nde bulunan kurumun alt katında bulunan arşiv bölümünde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın söndürüldü.

Düzce Belediyesi sınırlarını büyütüyor!

Düzce Belediyesi, mücavir alanda bulunan köylerin katılımıyla sınırlarını giderek büyütüyor. Son olarak Soğukpınar köyünün belediye sınırları içine alınmasından sonra şimdi de Yaka köyünün belediye sınırları içinde alınması gündeme geldi.

Düzce orman yangını Haberi

Düzce orman yangını

Konuralp Mahallesi Meşelik mevkisinde Hikmet Çetin'e ait fındık bahçesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, bahçenin bitişiğindeki ormanlık alana sıçradı. 


Çevredekilerin müdahalesi yetersiz kalınca Konralp Belediyesi itfaiye ve Orman İşletmesi ekiplerine haber verildi.


Ekiplerin yarım saatlik müdahalesiyle söndürülen yangında 4 dönümlük meşelik zarar...