18 / 04 / 2024

Dyo iletişim

Dyo iletişim

1927 yılında İzmir Şeritçiler Çarşısı’nda kurulan Durmuş Yaşar Müessesesi ile temelleri atılan, Türk sanayiinin emekleme dönemini yaşadığı 50’li yıllarda Türkiye’nin ilk yerli boya fabrikası olarak kurulan DYO, 60. yaşını kutladı.

DYO AR-GE Merkezi Türkiye’nin En İyileri arasında!

2013 yılında önceki yıla kıyasla Performans Endeks Puanını önemli ölçüde artıran DYO, Türkiye çapındaki 164 Ar - Ge Merkezi arasında ilk 10’ da yer alıyor.

DYO Ege Bölgesi'nin en mükemmel şirketi seçildi!

Türkiye Kalite Derneği ( Kal Der ) İzmir Şubesi’nin düzenlediği 15. Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’nda açıklanan Ege Bölgesi Mükemmellik Büyük Ödülü’nü DYO kazandı. DYO Ege Bölgesi'nin en mükemmel şirketi seçildi.

DYO yol boyama ihalesini kazandı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya Fabrikaları yol boyama ihalesini kazandı...

Dyo kalitesi 5 yıldızla ödüllendirildi!

Türkiye Mükemmellik Ödüllerinde, kalitesi ‘‘Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi-5 Yıldız” ile tescillenen ilk boya markası olan Dyo’nun hedefinde, önce Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü ardından Avrupa Kalite Ödülü’nü almak var…

DYO kalitesi 5 yıldız’la ödüllendirildi!

Türkiye Mükemmellik Ödüllerinde, kalitesi ‘‘Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi-5 Yıldız” ile tescillenen ilk boya markası olan Dyo’nun hedefinde, önce Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü ardından Avrupa Kalite Ödülü’nü almak var…

'Darülaceze Dyo ile Renkleniyor' etkinliği bugün gerçekleşti!

"Darülaceze Dyo ile Renkleniyor" etkinliği bugün Darülaceze Okmeydanı'nda gerçekleşti...

Premium Esenyurt Babacan Yapı iletişim!

Premium Esenyurt Babacan Yapı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İki etaptan oluşan Babacan Premium Esenyurt projesinde stüdyo dairelerin satış fiyatları 176 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

DAP Adam Kule Rezidans iletişim!

Daire tiplerinin stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Adam Kule Rezidans Evleri'nde satış süreci devam ediyor. DAP Adam Kule Rezidans iletişim için 444 93 27 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Tuzla Evora İstanbul Evleri iletişim!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Tuzla Evora İstanbul Evleri'nde stüdyo daireden 4 oda 1 salona kadar daire seçenekleri bulunuyor. Tuzla Evora İstanbul Evleri iletişim telefon numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi.

Yaşam Kule Ankara iletişim!

Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Yaşa Kule'nin ruhsatının bu hafta içinde alınması bekleniyor. Yaşam Kule Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Concord İstanbul Fikirtepe iletişim bilgileri!

Concord İstanbul Fikirtepe iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Concord İstanbul E-5 karayolunun yanında yükseliyor.

Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri!

Nef Merter Konutları, Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1+1 daire tipleri bulunuyor. Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Terrace Mix Evleri iletişim!

Terrace Mix Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerinden oluşuyor.

Karşıyaka Rezidans iletişim!

Karşıyaka Rezidans iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Atakent Karşıyaka Rezidans projesi stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Kentplus Kadıköy iletişim numarası!

Kentplus Kadıköy iletişim numarası bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Kentplus Kadıköy iletişim bilgileri!

Kentplus Kadıköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Batışehir Loca iletişim!

Batışehir Loca iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Batışehir Loca Evleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinde tasarlandı

Esenyurt Future Park iletişim!

Esenyurt Future Park iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.

Dyo iletişim Haberi

Dyo iletişim

1927 yılında İzmir Şeritçiler Çarşısı’nda kurulan Durmuş Yaşar Müessesesi ile temelleri atılan, Türk sanayiinin emekleme dönemini yaşadığı 50’li yıllarda Türkiye’nin ilk yerli boya fabrikası olarak kurulan DYO, 60. yaşını kutladı.

DYO Boya Fabrikaları, 1954 yılından bu yana her biri sektörde ilk olan yenilikçi ürünleri ile hayatımıza renk katıyor. İnşaat boyalarından sanayi boyalarına, mobilya boyalarından otomotiv boyaları ve toz boyaya kadar pek çok sektörde faaliyet gösteren DYO, son 5 yıldaki büyüme ivmesini 2014 yılında da sürdürerek 2015 yılı için güç topladı. 2014’te 2 yeni sektöre daha adım atan ve fabrika sayısını 5’e çıkaran DYO’nun 60. yıl kuruluş yıldönümü töreninde, Yaşar Topluluğu’nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’a Dyo çalışanları tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi. 

Türkiye’de boya sanayiinin gelişimine de öncülük eden...