29 / 03 / 2024

e devlette tapu gözükmezse ne yapılır

e devlette tapu gözükmezse ne yapılır

Ev, arsa, arazi gibi taşınmaz mal sahipleri tapularını e-Devlet üzerinden görüntüleyebiliyor. Ancak kimi zaman tapunun e-devlette görünmemesi sorunu yaşanıyor. Bu durumda ne yapmalı?

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor! Eğer E-devlette yoksa hemen bunu yapın!

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Mart ayı itibarıyla resmen başlıyor. Peki 2024 yılı emlak vergisi ödeme ekranı E-devlet'te yoksa ne yapmak gerekiyor? 

E-Devlet üzerinden parsel sorgulama nasıl yapılır 2024? Arsa, ada, tapu parsel sorgulama ekranı!

Pek çok kişi E-Devlet üzerinden nasıl parsel sorgulama yapacağını merak ediyor. Peki E-devlet üzerinden arsa, ada, tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2024?

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

Sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı! 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz kumpası!

Ankara'da sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı. Şebeke, kurbanlarına 'tapuları 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz' yalanıyla kandırdı. 

e-Devlet'ten onaylayamayan tapu sahiplerine kötü haber! 100 bin lira cezası var

Fahiş konut ve araba fiyat artışlarının önüne geçilmesi amacıyla hayata geçirilen yeni karar 1 Kasım'da yürürlüğe girecek. Bu durumda E-Devlet veya Web Tapu'da kimlik doğrulaması dönemine geçiliyor.

e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar yandı! Ne ev ne arsa ne de tarla... Resmen yeni dönem başlıyor! 

Son dönemlerde artan fahiş gayrimenkul fiyatlarından sonra hükümet harekete geçti. Planlanan yeni uygulamada e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar kişiler ilan veremeyecek.

e-Devlet web tapu kaydı sorgulama nasıl yapılır? İşte birkaç tıklama ile anında ücretsiz ada parsel sorgulama sistemi...

Gayrimenkul sahipleri, tapu sorgulamalarını hızlı ve pratik bir şekilde öğrenebilmek için e-Devlet sistemi üzerinden T.C. numarasıyla işlem yapabiliyor. 

E devlet'te müthiş bir özellik var. Daha kimse fark etmedi. Paranızı oraya koyuyorsunuz

E devlet üzerinden daha önce para biriktireceğinizi herhalde bilmiyordunuz. Ancak e devlette böyle bir özellik var. İşte o özelliğin ayrıntıları.

Kardeşe verilen tapu bozulur mu? Tapu kaç yılda bozulur?

Tapu sahipleri ellerindeki tapulara dair bazı sorulara yanıt aramaktadırlar. Onlardan biri de tapu bozma durumudur. Tapu kaç yılda bozulur? İşte detaylar!

E-devlette EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT ne zaman belli olacak?

EYT başvurusu gerçekleştirenler, başvurularının sonuçlanacağı tarihi büyük bir merakla bekliyorlar. Bu sürecin ne zaman sona ereceğini öğrenmek, başvuru sahipleri için büyük bir önem taşıyor. Aylık bağlanıp bağlanmadığını öğrenmek artık e-devlet aracılığıyla mümkün oluyor.

Kardeşler arasında hisseli tapu devri nasıl yapılır? Kardeşe verilen tapu bozulur mu?

Tapu konusundaki bilgiler, tapu sahibi kişilerce önemsenmektedir. Özellikle hisseli tapular mevzu bahis olduğu zaman bu konuda eğer kişinin pek bir bilgisi yok ise hemen bilgi edinme eğilimi içine girilir. İşte bu konuda araştırılanlar!

Tapu sahipleri dikkat! Sona ereceği tarih resmen peş peşe açıklandı! Bunu yapmayan yandı!

Tapu sahipleri dikkat! Sona ereceği tarih resmen peş peşe açıklandı... Bunu yapmayan yandı... Hemen bakın...

Miras e- devlette gözükür mü? Mirastan gelen para nereye yatar?

Kendisine miras kaldığını düşünen kişiler, miras sorgulamasına dair birtakım sorular sormaktadır. İşte vatandaşların merak ettiği detaylar!

e devlette tapu gözükmezse ne yapılır Haberi

e devlette tapu gözükmezse ne yapılır

Gayrimenkul sahipleri ister bir işlemde bulunmak için isterse sadece bakmak için e-devlet sistemine girerek tapu sorgulama yapabiliyor. Kimi zaman vatandaşlar tapularını bulamama, görememe gibi sorunlarla karşı karşıya gelebiliyor.

Kendi adına kayıtlı tapusunu göremeyenler vatandaşlar panikle "Tapum e-devlette görünmüyor. Ne yapmam gerekir?" sorusuna yanıt arıyor. Bu durumu yaşayan vatandaşların sorunlarını yine online olarak çözebileceklerini belirtelim.

TAPU E-DEVLETTE GÖRÜNMÜYOR? NE YAPMALIYIM?

E-devlet üzerinden gayrimenkuşl bilgilerinizi görebilmeniz için T.C Kimlik Numaranızın sisteme kayıtlı olması gerekli olup bu düzenlemeyi e-devlet sayfanızda bulunan "BEYANDA BULUNUN" kısmından ilgili Tapu Müdürlüğüne beyanda bulunabilir ya da Web tapudan başvuru yapılarak düzeltilebilir.

Bazen tam tersi durumla da karşılaşılabiliyor. Yani aslında sahibi olmadığınız tapunun e-Devlet'te sizin adınıza kayıtlı gözükmesi gibi. Bu durumla karşılaşan vatandaşlar da "E-devlet üzerinde kendime ait olmayan bir taşınmaz...