27 / 04 / 2024

e devletten arsa dolandırıcılığı

e devletten arsa dolandırıcılığı

Sahte kimlik belgesi hazırlayarak PTT'den e-Devlet şifresi alan ve başkasına ait 15 milyon lira değerindeki arsanın iki parçasını yarı fiyatına sattıkları iddia edilen 10 kişi, Ankara Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı....

Bakanlıktan gençlere müjde! Bir yıl boyunca ücretsiz! Başvurular e Devletten yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, GençKart uygulamasının bugün başladığını belirterek, gençlerin kültür ve sanat kurumlarında sahnelenecek etkinliklerden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini açıkladı. 

E-Devlet üzerinden parsel sorgulama nasıl yapılır 2024? Arsa, ada, tapu parsel sorgulama ekranı!

Pek çok kişi E-Devlet üzerinden nasıl parsel sorgulama yapacağını merak ediyor. Peki E-devlet üzerinden arsa, ada, tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2024?

Çiftçi Kayıt Sistemi için son tarih yaklaşıyor! Başvurular e-devletten yapılacak! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2002'de uygulamaya aldığı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) için son tarih yaklaşıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için ilçe müdürlükleri ve e-devlet üzerinden 2 Ocak'a kadar yapılacak

Adıma kayıtlı taşınmazı e-devletten göremiyorum, ne yapmam gerekir?

İşi Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne günde pek çok sorunun yanıtı merak ediliyor. Bunlardan biri de ‘Adıma kayıtlı taşınması e-devletten göremiyorum, ne yapmam gerekiyor’ sorusudur. Bu sorunun yanıtı olarak belirli yöntemleri kullanmak gerekir. Kayıtlı taşınmaz görünmediğinde yapılması gerekenler...

E-devletten miras sorgulaması nasıl yapılır?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, miras işlemlerini sorgulamak için artık e-devlet üzerinden işlem yapabiliyor. E-devlet üzerinden miras kalıp kalmadığını öğrenmek mümkün. Peki e-devlet üzerinden miras sorgulama nasıl yapılır ve mirasçılık belgesi nereden alınır? İşte miras sorgulama  detayları...

TCKN ile e-Devlet'ten başvuranın hesabına 1250 TL yatıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara her ay destek ödemesi yapıyor. TCKN ile e-devletten başvuranın hesabına para yatırılıyor.

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul satışında yeni dönem başladı! Randevu e-devletten, satış noterden!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan, “Başvurular, e-Devlet sistemindeki Türkiye Noterler Birliğinin “e- randevu/başvuru” uygulamasından alınacak. 500-4000 TL arasında hizmet bedeli verilecek” dedi.

Arabası olanlar hemen e-devletten kontrol etsin! Ceza aldıysanız indirim için son 14 gün!

Sürücülere ceza konusunda acil bir uyarı geldi! Hemen e-Devlet'e bakıp araçlarının ceza durumlarını kontrol etmeleri gerekiyor. 15 gün içinde indirim sunulmuş olup sürücüler bundan yararlanabilecekler. T.C. kimlik numarasıyla hemen aracınızın ceza durumunu kontrol etmelisiniz…

Paralar PTT'den yatırılıyor, başvurular e-devletten yapılıyor! Çocuk parası onaylanan hesaplara hemen yatırılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli ailelerin çocuklarına maddi destek sağlıyor. Peki, çocuk parası ne kadar, çocuk parasından kimler faydalanıyor? İşte detaylar...

Öğrencilere bakanlıktan müjde! Yaz kampı ücretsiz olacak hemen e-devletten başvurun! 

Bakanlık, öğrenciler için yaz kampının ücretsiz olacağını duyurdu. Ücretsiz yaz kampına katılmak isteyen öğrencilerin ise e-devletten başvuru yapmaları gerekiyor. Katılmak isteyen öğrencilerin başvuru tarihlerini kaçırmaması önem taşıyor. 

Emekli maaşını e-devletten alanlara SGK'dan uyarı! Hemen kontrol edin!

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) emekli maaşı hakkı bulunan kişilere bir uyarı iletildi. Bu önemli uyarıyı dikkate almak, emekli vatandaşlar için büyük önem arz ediyor. Sahte iş yerleri ve sahte sigortalara dikkat çeken SGK, bazı durumlarda emeklilik ödemeleri iptal edilmektedir.

Emekli maaşı alacaklar hemen e-devletten kontrol etsin! Bu işaretliyse maaşınızı alamazsınız

Şüpheli işyeri olarak nitelendirilen yerlerden emekli olan emeklilerden aldıkları maaşlar faizli olarak geri alınıyor. Sahte işyerlerinden emekli olanlara kötü haber.

e devletten arsa dolandırıcılığı Haberi

e devletten arsa dolandırıcılığı

Sahte kimlik belgesi düzenleyerek, PTT'den e-Devlet şifresi alarak, başkasına ait 15 milyon lira değerindeki arsanın iki parçasını yarı fiyatına sattıkları iddia edilen 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan bilgiye göre, bir işlem için nüfus müdürlüğüne giden 4 kişi, adreslerinin bilgileri dışında değiştirildiğini fark etti.

Bu kişilerin, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığına başvurmalarının ardından çalışma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, miras yoluyla söz konusu kişilere kalan ve Etimesgut'ta bulunan 15 milyon lira değerindeki arsanın iki parçasının hak sahiplerinin bilgisi dışında satıldığını söyledi.

Satışı gerçekleştiren kişilerin belirlenmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren ekipler, İstanbul'da T.Y. tarafından yönetilen bir suç örgütünün varlığını belirledi.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, T.Y'nin yanı sıra G.K, Ş.B, E.Y, P.Ş. ve S.M. ile sahte kimlikleri hazırlayan M.Ö. ve...