23 / 04 / 2024

e-vize başvuru

e-vize başvuru

Turistik ve ticari amaçlı seyahatlerde Türkiye'de kullanılan e-vize turistlerden yoğun ilgi görüyor...

Halka arzda yeni dönem: 2024'te tüm başvurular e-Başvuru sisteminden alınabilecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu yıl 15 Aralık itibarıyla 54 şirketin halka arz edildiği bilgisini verdi. Gönül, ayrıca "Şirketler piyasadan 79,3 milyar lira fon sağladığını ve 2024 yılında halka arz başvurularının e-Başvuru' sisteminden yapılacağını söyledi.

O belediye memur ve zabıta alımı yapacak! Detaylar ve başvuru tarihleri peş peşe belli oldu!

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuruya ilişkin genel ve özel başvuru şartları belli olurken, başvuruların 27 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında alınacağı öğrenildi.

İndirimli cep telefonu ve bilgisayar almak isteyenler e-Devlet'ten başvuru yapacak! Detaylar resmen belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar desteğinde detaylar resmen belli oldu. İndirimli cep telefonu ve bilgisayar almak isteyenler e-Devlet'ten başvuru yapacak. İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanı resmen duyurdu! 10 personel alınacak! Başvuru şartları belli oldu! Tarih açıklandı...

Milli Eğitim Bakanlığı yeni yayımladığı ilana göre, bünyesinde çalıştırmak üzere toplamda 10 personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve tarihi açıklandı...

KYK yurt başvuruları başladı! KYK yurt başvuru ekranı 2023 nasıl açılır? İşte e-Devlet GSB KYK yurt başvuru sistemi...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvurularının başladığını resmen açıkladı. Peki KYK yurt başvuru ekranı 2023 nasıl açılır? İşte e-Devlet GSB KYK yurt başvuru sistemi...

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği veriyor! Son başvuru 15 Temmuz 2023

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği vereceği son kampanyasını duyurdu. Seyahat için verilecek desteğe son başvuru 15 Temmuz 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Öğrencilere bakanlıktan müjde! Yaz kampı ücretsiz olacak hemen e-devletten başvurun! 

Bakanlık, öğrenciler için yaz kampının ücretsiz olacağını duyurdu. Ücretsiz yaz kampına katılmak isteyen öğrencilerin ise e-devletten başvuru yapmaları gerekiyor. Katılmak isteyen öğrencilerin başvuru tarihlerini kaçırmaması önem taşıyor. 

EÜAŞ duyurdu! KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacak! Başvuru tarihi belli oldu!

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarihi belli oldu. Peki EÜAŞ başvuru şartları belli oldu mu? Başvuru şartları neler? İşte EÜAŞ başvuru şartları ve başvuru tarihi.

2023 KPSS başvuru ücreti belli oldu! KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri ücreti peş peşe açıklandı!

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başvuru ücretleri belli oldu. Peki, KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT Öğretmenlik Alan Bilgisi ücretleri ne kadar oldu?

EYT'liler dikkat! EYT başvuru sonucu nasıl sorgulanır? EYT e-Devlet başvuru sorgulama 2023!

EYT başvuru sonuçları sorgulama sayfası, son günlerde sık sık internet üzerinden araştırılıyor. Peki EYT başvuru sonucu nasıl sorgulanır?

Üniversite öğrencileri rahat nefes alacak! E-devletten başvuru yapana 1420 TL ödeme!

Devlet, üniversite öğrencilerine yardım etmek için harekete geçti. Eğitim hayatlarında maddi açıdan zorluk yaşayan öğrencilerin yanında olmak için 1.420 TL destek ödemesi yapılacak. Destek ödemesinden yararlanmak isteyen öğrenciler, e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecekler.

EYT başvuru sonucu sorgulama e-Devlet! EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olur? Başvuran herkes şimdi baksın!

'EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olacak, açıklandı mı?' sorularının yanıtları sık sık internette araştırılıyor. Peki EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olur? EYT başvuru sonucu sorgulama e-Devlet'ten nasıl yapılır?

Ev sahibi ve kiracılara ödeme yapılıyor! 2500 TL ödeme için e-devletten başvuru yapabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi kişilere ev sahibi ya da kiracı ayrımı yapılmadan tam tamına 2 bin 500 TL ödeme yapılacağı konusunda duyuru yapıldı. Bakanlık tarafından başvuru şartları aktarıldı.

e-vize başvuru Haberi

e-vize başvuru
Türkiye'de turistik ve ticari amaçlı seyahat için geçerli olan, sınır kapıları ve havaalanlarındaki bekleyişin önüne geçmek için başlatılan e-vize uygulaması turistlerden yoğun ilgi görüyor. 17 Nisan atrihinden bu yana e-vize için 103 bin 646 kişi...