20 / 04 / 2024

EC Medikal

EC Medikal

EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi, Sümeyye Burnaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz 2013 tarihinde Ümraniye, Çamlık Mahallesi içinde kuruldu

Area Medikal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Area Medikal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çoban tarafından kuruldu.

Area Medikal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Area Medikal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çoban tarafından kuruldu.

Hhc Grup Elektrik Elektronik Mekanik Medikal İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hhc Grup Elektrik Elektronik Mekanik Medikal İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanefi Çelik tarafından kuruldu.

Meva Medikal İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Medikal İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nermin Tayan tarafından kuruldu.

Cey Group Elektronik Medikal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cey Group Elektronik Medikal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gamze Ceylan tarafından kuruldu.

Ocak İstanbul İnşaat Elektrik Temizlik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocak İstanbul İnşaat Elektrik Temizlik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ocak tarafından kuruldu.

Str İnşaat Otomotiv Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str İnşaat Otomotiv Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Gültomruk tarafından kuruldu.

Varyant Lojistik İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varyant Lojistik İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tatlı tarafından kuruldu.

Eren Expo Stand Hizmetleri Medikal Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Expo Stand Hizmetleri Medikal Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Eren ve Murat Eren ortaklığında kuruldu.

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Trans Net İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Medikal Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trans Net İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Medikal Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Akkoyun tarafından kuruldu.

Optima 2023 İnşaat Optik Tekstil Yapı Malzemeleri Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Optima 2023 İnşaat Optik Tekstil Yapı Malzemeleri Medikal Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

Akdemircan İnşaat Temizlik Medikal Ve Reklamcılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdemircan İnşaat Temizlik Medikal Ve Reklamcılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cesur Poyraz tarafından kuruldu.

EC Medikal Haberi

EC Medikal

EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi, Sümeyye Burnaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Sümeyye Burnaz'a ait. 


EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işler montaj işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Keten Sokak, No:27...