28 / 03 / 2024

edip iplik büyükhanlı

edip iplik büyükhanlı

Edip İplik, İstanbul'un Bağcılar İlçesi'nde yapılması düşünülen rezidans için Büyükhanlı GYO ile görüşecek. Yönetim kurulu, dün gerçekleştirdiği toplantıda görüşmelere başlanması için Nuri Akın ve Kenan Koç'u yetkilendirdi.

Dikkat! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama: 7.3 büyüklüğünde yıkıcı deprem bekleniyor!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Ercan, o ili işaret edip tarih vererek 7,3 büyüklüğünde deprem beklediğini açıkladı.

Çocuklu ailelere büyük müjde: Destek ödemeleri devam ediyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın destek ödemelerinin süreceği açıklanmasıyla birlikte, çocuklu aileler kendi ödemelerinin devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladı. Ancak, çocuklu ailelere büyük bir müjde daha geldi.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Büyük göç kiraları artırdı!

En çok göç alan yerlerin başında Muğla'nın Bodrum ilçesi geliyor. Pandemi emlak sektöründeki dengeleri büyük oranda değiştirdi. Büyük kentlerden göç edip Ege ve güney köylerine yerleşenler bölgelerde kiraların artmasına neden oldu. Muğla, Antalya, Çanakkale göçerlerin gözdesi...

İnşaat sektöründeki büyüme devam eder mi?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı olan Esfender Korkmaz, Gayri Safi Yurt İçi Hasıla oranlarını değerlendirdi. Korkmaz, ekonomideki ve inşaat sektöründeki büyümenin devam edip etmeyeceğini cevaplandırdı.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Büyükşehir'in 2017 bütçesi 750 milyon TL!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur Başkanlığı’nda yapıldı. Meclis üyelerine Büyükşehir çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Uğur, Belediyenin 2017 yılı tahmini bütçesinin 750 milyon lira olduğunu söyledi.

Balıkesir Devlet Hastanesi'nin yolu büyükşehirden!

Sağlık Bakanlığı tarafından İzmir Yolu üzerinde yapımı devam eden ve geçici kabul aşamasına gelen 1100 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yetkililerden bilgi aldı.

Büyükçekmece'de Romanlar'a 3 katlı 2+1 daireler yapılacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Roman vatandaşlarımızı mağdur etmeden yaşam koşulları ve kültürleri göz önünde bulundurularak onlar için 3 katlı 2+1 daireler inşa edip kendilerine teslim edeceğiz. " dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 Bütçesi 750 milyon TL!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı üçüncü oturumu Ahmet Edip Uğur başkanlığında gerçekleştirildi. Kasım ayının üçüncü toplantısında 20 ilçe belediyesinin 2016 yılı mali bütçesi görüşüldü

Balıkesir Büyükşehir, Körfez'e 200 milyon liralık yatırım yapacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (BASKİ) Körfez bölgesinde devam eden projelerin maliyetinin 200 milyon lirayı bulduğunu söyledi.

Büyükhanlı Grup'tan Bodrum’a ultra lüks otel!

Turizmde lüks destinasyon olma yolunda ilerleyen Bodrum’a yeni bir otel geldi. Büyükhanlı Grup, 150 milyon dolar yatırımla açtığı Caresse’yi, 12 ay boyunca açık tutmayı planlıyor

İzmit'in en büyük mahalle konağı Topçular'a yapılacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, en büyük mahalle konağının Topçular'a yapacaklarını söyledi. Başkan Doğan mahalledeki sağlık merkezini de ziyaret edip ilgililerden bilgi aldı..

edip iplik büyükhanlı Haberi

edip iplik büyükhanlı


Edip İplik Sanayi ve Ticaret AŞ'den İMKB'ye yapılan bilgilendirmede; şirketin sahibi olduğu İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi'nde bulunan F21C22A1B pafta, 3270 ada,14 parsel nosunda kayıtlı taşınmazın 638937/2400000 arsa payına tekabül eden 14.791,30 metrekare üzerinde inşaa edilmesi düşünülen rezidans yatırımı ile ilgili olarak Büyükhanlı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ ile görüşmelere başlanılması için yönetim kurulu başkanı Nuri Akın ve Kenan Koç'un yetkilendirilmesine oy birliği ile karar verildiğini açıkladı.