23 / 04 / 2024

efe bezci kidmir

efe bezci kidmir

Bin kişi başına düşen AVM metrekaresi bakımından ilk sırada yer alan Ankara’da 38 AVM hizmet verirken, yatırımcılar alışveriş kültürünü yenileyerek rakiplerinden bir adım öne çıkmak için çalışıyor.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ersin Işık tarafından kuruldu.

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Efe Aydar tarafından kuruldu.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Efe İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Efe İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi Küçükçekmece’de 10  bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Ertemel tarafından kuruldu.

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Efe tarafından kuruldu.

TÜMAŞ'ın Proje Müdürü Erol Efe vefat etti!

Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.'nin (TÜMAŞ) Proje Müdürü Erol Efe vefat etti. 

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Efe Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Efe Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Şelçuk Şahin kuruldu.

efe bezci kidmir Haberi

efe bezci kidmir

Son birkaç yıldır cadde mağazalarının yeniden gündeme geldiğini ifade eden BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, “Başkent’te açık havada alışveriş olanağı sunan mağazaların ivme kazanmasıyla yatırımcılar da ‘yol üstü’ alışveriş konseptini benimsedi. Eskişehir Yolu’nda hayata geçirilen Kule Evo da 175 metrekare cephe genişliğine sahip 39 ticari alanıyla yeni nesil mağaza konseptini öne çıkarıyor” dedi.


Türkiye genelinde bulunan 299 AVM arasında bin kişi başına düşen AVM metrekaresi bakımından ilk sırada yer alan Ankara’da 38 AVM hizmet verirken, yatırımcılar alışveriş kültürünü yenileyerek rakiplerinden bir adım öne çıkmak için çalışıyor.


Son birkaç yıldır cadde mağazalarının yeniden gündeme geldiğini kaydeden BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, özellikle iş dünyasının ihtiyaçlarını kolayca giderebildiği yatay alışveriş alanı konseptinin Ankara’da yeniden yaygınlaşmaya başladığını bildirdi.


Artık yeni inşa...