20 / 04 / 2024

Efeder İnşaat Taşımacılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Efeder İnşaat Taşımacılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Efeder İnşaat Taşımacılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zekai Göksel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de Bahçelievler, Siyavuşpaşa Mahallesi, Kocasinan İş Hanı'nda kuruldu

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 520 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kuşdemir tarafından kuruldu.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demirbaş tarafından kuruldu.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydemir tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Değer tarafından kuruldu.

Gien İnşaat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gien İnşaat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 30 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Ertaş tarafından kuruldu.

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Gökhan Karacık ve Baber Shahzad Chatha ortaklığında kuruldu.

Efeder İnşaat Taşımacılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Efeder İnşaat Taşımacılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Efeder İnşaat Taşımacılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zekai Göksel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de kuruldu. 


Efeder İnşaat Taşımacılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Efeder İnşaat Taşımacılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Siyavuşpaşa Mahallesi, Barbaros Caddesi, 5. Sokak, Kocasinan İş Hanı No:2 Kat:5...