26 / 04 / 2024

Ege Yalıtım Sistemleri iletişim

Ege Yalıtım Sistemleri iletişim

Ege Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Turgut Işık tarafından kuruldu. 

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Atasever ve Ziya Timuçin Topyay ortaklığında kuruldu.

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsa Delibaş ve Kenan Polatkan ortaklığında kuruldu.

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Günal Kazankaya tarafından kuruldu.

Kristal Yalıtım Ve Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Yalıtım Ve Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Demir tarafından kuruldu.

Arden Yalıtım Teknolojileri Ve Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yalıtım Teknolojileri Ve Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Beypınar tarafından kuruldu.

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammedali Tarhan tarafından kuruldu.

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Serin tarafından kuruldu. 

Hermes Yalıtım Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Hermes Yalıtım Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Hüseyin Er tarafından kuruldu.

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Kara tarafından kuruldu.

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Çiçek tarafından kuruldu.

Protan Multipan Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Protan Multipan Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erikbodtker Oyno, Espen Moe ve Ivar Braaten ortaklığıyla kuruldu.

Ege Yalıtım Sistemleri iletişim Haberi

Ege Yalıtım Sistemleri iletişim

Ege Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Turgut Işık tarafından kuruldu. 

Ege Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü yalıtım, izolasyon malzemeleri, makineleri, ekipmanlan basta olmak üzere dekorasyon onarimi güçlendirmemiş su, temiz su drenaj malzeme ve sistemleri enerji tasarrufu sistemleri, kimyevi maddeler, tespit ankraj malzemeve sistemleri, yapıştırıcılar, kaplamalar, karıştırıcılar, iskeleler, laminasyon malzemeleri, emniyet ve güvenlik sistemleri, koruyucular vb. malzeme ve makinelerin yurt içi ve yurt dışı ticaretini alım, satım, kiralama, ithali ve ihracatını, uygulamasını yapmak. 2. Isı, ses ve su yangın yalıtımında her türlü mamul malın üretimi, alım satımını, ticaretini ve uygulamasını yapmak...

Ege Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yenibosna Merkez Mh.Yalçın Koreş Cd.N.42...