23 / 04 / 2024

Egeli ile Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

Egeli ile Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

Egeli ile Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş, KRC Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti.'deki payını yüzde 36'ya çıkardı...

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Borsa İstanbul'da halka arzlar durdu ama halka arz endeksi coştu!

Borsa İstanbul’da adeta ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir hareket yaşanırken  Gazeteci Dr. Barış Esen'den de halka arzlar ile ilgili bir paylaşım geldi. Barış Esen paylaşımında halka arzların durduğunu ama halka arz endeksinin coştuğunu belirtti.

Troykent İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Troykent İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Ural ve Faruk Ural ortaklığında kuruldu.

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Coşar tarafından kuruldu.

Piyasalarda ‘Şimşek’ coşkusu! Borsa yeni rekorlara koşuyor! İşte BIST 100 endeksinde yeni tahminler…

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni Bakanlar Kurulu piyasalar tarafından olumlu karşılandı. Geçen hafta Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanlığına geleceği söylentileri ile coşan borsada yükseliş sürüyor. Peki yükseliş nereye kadar sürecek? Dolar ne olacak?

Ahsen Tr İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Tr İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Yalçın tarafından kuruldu.

Cos Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cos Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Söyler tarafından kuruldu.

Serter İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serter İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Akgül tarafından kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Kaygusuz tarafından kuruldu.

Egeli ile Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş Haberi

Egeli ile Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

Egeli ile Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş'den  açıklama;


EK AÇIKLAMALAR:

30 Nisan 2013 tarihli açıklamamızda 10.000.000 TL ile sermaye artırımına katıldığımızı belirttiğimiz, şehir otelciliği alanında yatırım ve geliştirme faaliyetlerinde bulunan KRC Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti.'ndeki ortaklık payımızı %36'ya çıkarmak üzere, Şirketimiz yönetim kurulu toplantısında 12.500.000 TL daha ödeyerek toplamda 22.500.000 TL tutarla sermaye artırımına katılmaya karar...