08 / 12 / 2025
fuzul

Egezemin İnşaat konkordato davası

Egezemin İnşaat konkordato davası

İzmir'de faaliyet gösteren ve bugüne kadar sayısız projeye imza atan Egezemin İnşaat Mühendislik Tic. A.Ş. konkordato talep etti...

Konkordato talep eden Karalar Yalıtım İzolasyon İnşaat’ın geçici mühlet süreci uzatıldı!

Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen konkordato davasında, Karalar Yalıtım İzolasyon İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi ile şirket ortakları için verilen geçici mühlet kararı uzatıldı.

Saray Kimya Pazarlama İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesi, Saray Kimya Sanayi Pazarlama İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi ile Cumhur Yücel ve Hüseyin Karaağaç tarafından ilan edilen konkordato başvurusunu reddetti. 

EVA Demir Beton ve Fors İmar İnşaat’ın konkordato davası feragat nedeniyle reddedildi!

EVA Demir ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş. ile Fors İmar İnşaat A.Ş. tarafından açılan konkordato davasının feragat nedeniyle reddine karar verildi.

Kaçmazlar Lojistik İnşaat’ın konkordato talebi reddedildi!

Batman 4. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2025/353 Esas sayılı konkordato davasında, Kaçmazlar Lojistik Petrol İnşaat Alternatif Yakıt Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin konkordato talebi reddedildi.

Hastelsan Tel Örgü İnşaat’ın konkordato süreci başladı!

Aksaray 5. Asliye Hukuk Mahkemesi (Asliye Ticaret Mahkemesi sıfatıyla), Hastelsan Tel Örgü İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi hakkında 3 aylık geçici konkordato mühleti kararı verdi.

Eslem Otomotiv İnşaat’ın konkordato davası reddedildi!

Eslem Otomotiv İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato davası, davacıların feragat etmesi üzerine reddedildi.

ARC 1453 İnşaat’ın konkordato süresi 2 ay uzatıldı!

Konkordato talebinde bulunan ARC 1453 İnşaat Ltd. Şti.’nin geçici mühlet süresi 2 ay süreyle uzatıldı.

Natra Mobilya Dekorasyon İnşaat’ın konkordato talebi reddedildi!

Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2025/615 Esas sayılı dosyasında görülen konkordato davasında, Natra Mobilya Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato talebi reddedildi.

King Filo Otomotiv İnşaat’ın konkordato talebi reddedildi!

King Filo Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi ve Gökhan Göz tarafından açılan konkordato davası reddedildi.

Esdaş Yapı İnşaat’ın konkordato mühleti 4 ay uzatıldı!

Esdaş Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi hakkında yürütülen konkordato davasında kesin mühletin 4 ay süreyle uzatılmasına karar verildi.

Kalori Yapı Malzemeleri İnşaat konkordato talebi reddedildi!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Kalori Isı Sistemleri Doğalgaz Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato talebini reddetti.

Arsan Arıtma ve İnşaat’ın konkordato davası reddedildi!

Arsan Arıtma ve İnşaat A.Ş. ile Casa Commodities Dış Ticaret Ltd. Şti.’nin konkordato davası feragat nedeniyle reddedildi.

Ayda Mermer ve İnşaat’ın konkordato mühleti 2 ay uzatıldı!

Ayda Mermer ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. ile Ayda Stone İhracat İthalat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. hakkında verilen 3 aylık geçici konkordato mühletini, İİK 286 uyarınca 2 ay daha uzattı.

Egezemin İnşaat konkordato davası Haberi

Egezemin İnşaat konkordato davası

İzmir'de faaliyet gösteren Egezemin İnşaat Mühendislik Tic. A. Ş. konkordato talep etti. Temel kazıkları, zemin güçlendirmesi, derin kazı/istinat yapıları, zemin suzuklaştırma, deniz yapıları ve üst yapılar alanında faaliyet gösteren şirket 2005'ten bu bana bir çok projeye imza attı.

7101 Sayılı Yasanın 15. Maddesi ile değişik 2004 Sayılı Yasanın 287/1 maddesi gereğince İİK'nun 286. Maddede belirtilen belgelerin davacı şirket yönünden eksiksiz olarak mevcut olduğu tespit edildiğinden Egezemin İnşaat Mühendislik Tic. A.Ş. hakkında 17 Ekim 2018 tarihinden itibaren geçici mühlet kararı verildi. Alacaklıların iş bu ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 7 günlük kesin süre içinde dilekçeyle itiraz ederek konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını delilleri ile birlikte ileri sürebilecekler ve bu çerçevede mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekler.

İlan metni:
7101 Sayılı Yasanın...