25 / 04 / 2024

Eğitim yapıları yeniden yapım inşaatı

Eğitim yapıları yeniden yapım inşaatı

İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (ISMEP) “Eğitim Yapıları Yeniden Yapım İnşaatı” için teklif alacak!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Binanın metrekaresini artırmak ve alan kazanmak için yapılan çıkmalı binalar deprem felaketi sonrasında yeniden gündem oldu. Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Tanınmış tarafından kuruldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

TOKİ 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi bugün saat 11:00'te yapılacak.

TOKİ 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Tokat İli Merkez İlçesi Güneşli Mahallesi, Reşadiye İlçesi Osmaniye Mahallesi ve Turhal İlçesi Osmangazi Mahallesi 16’şar Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

AVM'ler tarih mi oluyor?

GYODER Çözüm Platformu toplantısında önemli açıklamalar yapan GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, "Pandemide alışveriş merkezlerinin hayatımızdaki yerini gördük. AVM'ler sağlık yapılarına eğitim yapılarına dönüşecek gibi düşüncelerin yanlış olduğunu gördük" dedi.

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Hürriyet ve Başaran Mahalleleri 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, Ahmet Vefik Paşa Mahallesi 24 Derslikli, Mudanya İlçesi Karafatma Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, (Hürriyet Anadolu Lisesi ve Başaran Ortaokulu) 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, (Musa Fırat Coşkun Ortaokulu) 24 Derslikli, Mudanya İlçesi (Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 15 Aralık'ta yapılaca

Eğitim yapıları yeniden yapım inşaatı Haberi

Eğitim yapıları yeniden yapım inşaatı

İstanbul’un muhtemel bir depreme karşı hazırlanması amacıyla oluşturulan ve Dünya Bankası, Avrupa Yatırım Bankası, Avrupa konseyi Kalkınma Bankası ve İslam Kalkınma Bankası’ndan sağlanan kredi ile finanse edilen ISMEP projesi kapsamında “Eğitim Yapıları Yeniden Yapım İnşaatı (IDB-WB4-YAPIM   03)” nın satın alınması planlanıyor.

Teklifler 05 Kasım 2012 tarihi, saat 14:00’e kadar İPKB ofisine teslim edilecek. İlgilenen firmalar www.ipkb.gov.tr  adresinden detaylı ilana...