29 / 03 / 2024

Eker süt ürünleri süt projesi

Eker süt ürünleri süt projesi

Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Tic. A.Ş tarafından; Süt ve Süt ürünleri işletme Tesisi kapasite artışı projesi için 15 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

BİM süt ve süt ürünlerine zam yaptı: 150 lira olan klasik beyaz peynir 215 liraya yükseldi

BİM market süt ve süt ürünlerine zam yaptı: Klasik beyaz peynir fiyatları arttı. İşte detaylar...

Türkiye’nin süt üretimi 2022 yılından beri düşüyor!

Türkiye’de süt üretiminde 2022 yılı itibarıyla düşüş yaşandığını söyleyen EBSO Süt ve Süt Ürünleri Meslek Komitesi Üyesi Ferhat Uğuralp, üretimin düşmesindeki esas nedenin başta yem olmak üzere yüksek maliyetler olduğunu vurguladı. Uğuralp, üretimde verimlilik için planlamanın şart olduğunu söyledi.

Marketlerde 1 litre süt 40 TL'ye dayandı! Son dakika: Süt ve süt ürünlerine yüzde 35'e varan zam!

Ağustos 2023 itibarıyla süt ve süt ürünlerine yüzde 12-35 aralığında yeni bir zam daha yapıldı. Zammın ardından bazı markaların bir litre süt fiyatı 38,95 liraya kadar yükseldi. İşte ayrıntılar...

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Ekmek, un, süt, şeker, peynir derken bir zam da ona. Markette satılmıyor ama evlerin vazgeçilmezi

Türkiye'de enflasyonla birlikte ekmek, un, süt, şeker ve peynire zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların evde vazgeçilmez olarak kullandığı bir ürüne daha zam geldi.

Un, süt, yumurta, ekmek derken vazgeçilmez bir ürüne daha büyük zam. Markete gittiğinizde kasada donup kalmayın

Vatandaşların en çok tükettiği ürünleri enflasyon vurdu. Un, süt, yumurta, ekmek derken vatandaşların çok sık tükettiği bir ürüne daha zam geldi.

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. 3 ayda üçüncü kez zam geldi

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. Evet yanlış duymadınız. Türk milletinin vazgeçemeyeceği bir ürüne yönelik büyük bir zam geldi.

Et Süt Kurumu Polonya’dan sığır eti ithal edecek! Kilosu 195 liradan satılacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK), Polonya’dan tır bazlı taze karkas sığır eti ithal edeceğini ve şarküteri ürünleri üreten firmalara satacağını açıkladı. İşte detaylar...

Suudi Arabistan 18 Türk şirkete ithalat vizesi verdi!

Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), Suudi Arabistan'ın süt ürünleri, kırmızı et ve bal üretimi yapan 18 şirket için ithalat izni verdiğini açıkladı. Yılın ilk 6 aylık döneminde bu ülkeye yapılan ihracat geçen yıla göre yüzde 747,5’lik artışla 1 milyar 113 milyon dolara çıktı.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Eker süt ürünleri süt projesi Haberi

Eker süt ürünleri süt projesi

Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Tic. A.Ş tarafından; Bursa İli Mustafakemalpaşa İlçesi  Tatkavaklı Mahallesi, Üçkurnalı Küme Evler, No:37  adresinde Süt ve Süt ürünleri işletme Tesisi kapasite artışı projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Muhtarın Kıraathanesi

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi: 15/01/2015

Proje Sahibi: Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Tic....