16 / 04 / 2024

Eko Kapı Sanayi Dış Ticaret kimin

Eko Kapı Sanayi Dış Ticaret kimin

Eko Kapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Güzide Dursun tarafından kuruldu. 

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akdağ, Emre İpal ve İskender Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Merkür Kapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkür Kapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Aksu tarafından kuruldu.

Sanayi üretimi son bir yılın zirvesine çıktı! Yıllık bazda yüzde 7,4 arttı!

Sanayi üretimi temmuz ayında yıllık bazda yüzde 7,4 artışla beraber 13 ayın zirvesine çıktı. Ayrıca, üretimdeki artış istihdama yansıdı. 30 günde 318 bin kişiye yeni iş kapısı açıldı. Temmuz ayında işsizlik yüzde 0,2 düşüşle beraber yüzde 9,4’e geriledi.

Nfc Veterinerlik Hizmetleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfc Veterinerlik Hizmetleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk İnam, Niran Parlak, Önder Çiçekoğlu ortaklığında kuruldu.

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alican Altunsoy tarafından kuruldu.

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin ŞAhin tarafından kuruldu.

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

Tudoor Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tudoor Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Tuna Tuzcukaya tarafından kuruldu.

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktape’de Nihat Duyar tarafından kuruldu.

Korkunç iddia! Elektrik krizi kapıda!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, sanayi ve konutta elektrik sıkıntısının yaşanacağını, krizin kapıda olduğunu iddia etti.

Semka Kapı Yapı Ekipmanları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semka Kapı Yapı Ekipmanları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Özden tarafından kuruldu.

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Isalmagomed Bııaslanov ve Merdan Deniz ortaklığında kuruldu.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Eko Kapı Sanayi Dış Ticaret kimin Haberi

Eko Kapı Sanayi Dış Ticaret kimin

Eko Kapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Güzide Dursun tarafından kuruldu. 

Eko Kapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Bilumum ev otel restorant mobilyalarının imalatı montajı alımı satımı ithalatı ihracatı bilumum teknik ve gayri teknikev otel mağaza bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri parçaları tüm bu konularla alakalı malzeme parça ekipmanların (ahşap metal pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı imalat ve montajı ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Eko Kapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Dumlupınar Mahallesi Tünel Sk.No:4a...