20 / 04 / 2024

Ekşi Dekorasyon İnşaat Yapı adres

Ekşi Dekorasyon İnşaat Yapı adres

Ekşi Dekorasyon İnşaat Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ozan Ekşi tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Haziran'da Sultanbeyli, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Burak Koç tarafından kuruldu.

Tsm Mimarlık Mühendislik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tsm Mimarlık Mühendislik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Tunahan Turgut Şişek tarafından kuruldu.

Mbart Yapı Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbart Yapı Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kösem  tarafından kuruldu.

Kay Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Topcu tarafından kuruldu.

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Koçak tarafından kuruldu.

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydemir ve Ümit Tüfekçi ortaklığında kuruldu.

Abb Çiçek Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abb Çiçek Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiçek tarafından kuruldu.

Zadem Çiçek Ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zadem Çiçek Ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhtesim Baran tarafından kuruldu.

Şişikler İnşaat'ın acı günü! Osman Şişik vefat etti!

Şişikler İnşaat A.Ş.'nin kurucusu Osman Şişik vefat etti. Şişik ailesi taziye ilanı yayınladı. 

KS Saatçi Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KS Saatçi Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Saatçi tarafından kuruldu. 

Çevik Group Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Group Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Tavlı Orhan Çevik tarafından kuruldu.

Ekşi Dekorasyon İnşaat Yapı adres Haberi

Ekşi Dekorasyon İnşaat Yapı adres

Ekşi Dekorasyon İnşaat Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ozan Ekşi tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Haziran'Da kuruldu. 


Ekşi Dekorasyon İnşaat Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...