23 / 04 / 2024

Elazığ minibüs kazası

Elazığ minibüs kazası

Elazığ'da inşaat işçilerini taşıyan servis minibüsü bahçe duvarına çarptı. Kazada, şoför ile araçta bulunan 8 inşaat işçisi yaralandı.

İstanbulkart'ta yeni dönem başlıyor! Artık minibüslerde de ödeme yapılabilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), minibüslerde İstanbulkart ile ödeme dönemini başlattığını duyurdu. Buna göre yapılacak olan uygulamada ilk etapta pilot bölge olarak seçilen Arnavutköy ilçesinde hayata geçmiş oldu. Minibüs yolcuları da aktarma ve indirim avantajlarından faydalanabilecekler. 

UKOME açıkladı! Taksiler için yeni karar geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısından sonra minibüs ve taksi dolmuştan 8+1 taksiye dönüştürülen 1755 araçtan 1038'inin normal taksiye çevrilmesine karar verildiği açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Ford’dan Transit modellerine peş peşe zam! 3 modele birden zam geldi!

Ford’un merakla beklenen yeni fiyat listeleri paylaşıldı. Bu kapsamda, Transit modellerine zam yapan Ford, Courier’e 12 bin 300 TL, Transit Custom’a 19 bin 700 TL ve Transit Minibüs’e ise 14 bin TL zam yaptı.

Ford’dan 3 farklı transit modeline de zam! Courier, Custom ve Minibüs fiyatları ne kadar oldu?

Ford’tan 3 farklı transit modeline de peş peşe zam geldi. Ford, Courier’e 23 bin 800 TL, Custom’a 28 bin 600 TL ve Minibüs’e de 40 bin 800 TL zam yaptığını duyurdu.

Ford, Transit modellerinin yeni fiyatlarını peş peşe açıkladı! Transit modellerine gelen zam herkesi şaşkına çevirdi!

Ford, ticari araç sınıfının en önde gelen modellerinden Transit Courier, Custom, Kamyonet ve Minibüs’ün yeni fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listelerine bakıldığında bu modellere zam geldiği görüldü.

Minibüs zammı ne zaman uygulanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, şehir içi toplu ulaşım ücretlerine önemli bir zammın onaylandığı duyuruldu. Bu zam ile birlikte minibüslerin ücretleri de arttı. Peki, minibüslerdeki bu zammın yürürlüğe gireceği tarih nedir ve indi-bindi ücreti

Ford’un tüm transit modellerinin fiyatı tek tek belli oldu! En ucuz transit modeli ne kadar oldu?

Ford; Transit modelleri olan Courier, Custom, Kamyonet ve Minibüs modellerinin yeni fiyatını bir bir açıkladı. Bu modellerin yeni fiyat listesi resmi internet sitesinde yayımlandı.

Otobüs, minibüs ve midibüs ihracatı 2023'ün ilk yarısında 1 milyar dolara yaklaştı!

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği kayıtlarından derlenen bilgilere göre, Türkiye'den 2023 yılının ocak-haziran döneminde 67 ülkeye otobüs, minibüs ve midibüs ihraç edildi.

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

Ticari araçların efsanevi modeli Ford Transit Minibüs’e zam geldi mi?

Ford’un ticari araç sınıfında yer alan ve ticari araç satın almak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan Transit Minibüs’ü yeni fiyatı merak ediliyor. Ford, her ay olduğu gibi bu ay da Transit Minibüs’ün yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Her şeye zam gelirken Fiat Ducato Minibüs'e 25 bin TL'lik indirim geldi! İşte Ducato Minibüs Mayıs 2023 fiyatları!

Her şeye zam gelirken Fiat Ducato Minibüs'e 25 bin TL'lik indirim geldi... Peki Ducato Minibüs'ün Mayıs 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte Ducato Minibüs Mayıs 2023 fiyatları...

Yakıt ekonomisi ve düşük işletme maliyetinden avantaj sağlayan Ford Transit Minibüs Mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu? 

Ford Transit serisi, dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle tanınır. Ticari kullanıma yönelik olarak tasarlanmış olan Transit Minibüs, sağlam bir yapıya ve güçlü motorlara sahiptir. Bu da uzun ömürlü kullanım ve yoğun çalışma koşullarında güvenilirlik sağlar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Elazığ minibüs kazası Haberi

Elazığ minibüs kazası

Elazığ'da servis minibüsünün duvara çarpması sonucunda 9 kişi yaralandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ömer Eren idaresindeki 23 HK 421 plakalı inşaat işçilerini taşıyan servis minibüsü, Zafran Mahallesi Kanalüstü Caddesinde kontrolden çıkarak kaza yaptı.

Minibüs'ün Fırat Üniversitesi Hastanesi'nin bahçe duvarına çarptığı kazada şoför ile araçta bulunan 8 inşaat işçisi yaralandı.

9 yaralı, 112 Acil Servis ekiplerince şehirdeki hastanelere...