29 / 03 / 2024

elazığ toki başvuruları

elazığ toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi projesini bugün itibariyle satışa çıkardı.

TOKİ Elazığ Merkez başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Elazığ Cumhuriyet Mahallesi başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Cumhuriyet Mahallesi projesinde 141 adet konut bulunuyor. TOKİ Elazığ Cumhuriyet Mahallesi başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor.

Elazığ'daki TOKİ-İmar Hak Sen konut kurası çekildi!

TOKİ ve İMAR-HAKSEN işbirliğiyle yapılan 416 konutun kat kurası çekildi. Bir salonda gerçekleştirilen kura çekilişine, HAKSEN İl Başkanı Murat Akdin, noter memurları ve konut adayları katıldı.

Elazığ Sürsürü TOKİ 1. etap başvuruları için son gün 31 Mart!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Elazığ Sürsürü 1. Etap uygulaması kapsamında toplam 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Elazığ Sürsürü 1. etap başvuruları bugün başlıyor! 117 bin 389 TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Elazığ Sürsürü 1. Etap uygulaması kapsamında toplam 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.

Elazığ Sürsürü TOKİ 1. etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Elazığ Sürsürü 1. Etap uygulaması kapsamında toplam 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.

TOKİ Elazığ Sürsürü 1. etap başvuruları için son 4 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Elazığ Sürsürü 1. Etap uygulaması kapsamında toplam 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.

TOKİ Elazığ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Cumhuriyet Mahallesi projesinde yer alan 141 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Elazığ Merkez başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Elazığ Merkez başvuruları bugün başlıyor. Elazığ Merkez Bizmişen Aşağı Holpenk Mahallesi Alt Gelir Grubu projesinde 7 adet daire bulunuyor. 

TOKİ Elazığ Zafran başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Elazığ Zafran projesinde yer alan 14 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Elazığ Merkez Zafran Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

Daire fiyatları henüz netleşmeyen TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi'nde emekliye özel 280 tane daire satışa çıkıyor. Peki Elazığ Merkez Zafran Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez başvuruları!

TOKİ Elazığ Merkez projesi kapsamında yer alan 280 konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. İşte, TOKİ Elazığ Merkez başvuruları...

Ankara Mamak Yatıkmusluk 3.etap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 182 bin 558 TL'den başlangıç gösterdiği Ankara Mamak Yatıkmusluk 3.etap TOKİ projesinde 2 konut satışa sunuluyor. Ankara Mamak Yatıkmusluk 3.etap TOKİ başvuruları başladı.

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Aylık taksitlerin 320,69 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Konya Sarayönü Evleri 'nde 38 konut açık satışa sunuluyor. Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

68 bin 494 TL 'den başlayan daire fiyatlarıyla satışa sunulan Bolu Kıbrıscık TOKİ Konutları'nda teslime hazır 2 konut satışa sunuluyor. Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 111 bin 859 TL'den başlangıç gösterdiği Şırnak Beytüşşebap TOKİ Konutları'nda toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı.

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

elazığ toki başvuruları Haberi

elazığ toki başvuruları

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi projesinde yer alan konutları bugün itibariyle satışa çıkardı.

TOKİ Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi projesinde 22 adet konut yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Açık satış yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Elazığ Merkez projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi. Proje için başvurular Halk Bankası aracılığıyla alınıyor.

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi'nde en düşük konut bedeli 193 bin 149 TL, en yüksek konut bedeli 206 bin 142 TL olarak belirlendi.

Yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabilen Elazığ TOKİ 2021 projesi için ödenecek taksit bedelleri 944,28 TL ile 1007 TL arasında değişiyor. 

Elazığ TOKİ projesinde en düşük peşinat bedeli 23 bin 177 TL, en yüksek...