18 / 04 / 2024

Elçi Otomotiv İnşaat nerede

Elçi Otomotiv İnşaat nerede

Elçi Otomotiv İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Elçi tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de, İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Ekşi tarafından kuruldu.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

El Haci Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Haci Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Alahmad Aljneıd tarafından kuruldu.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Avahi Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avahi Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de İrem Sude Çiftçi tarafından kuruldu.

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Khalık E.I.O., Mohamed A.A.G., Mohammed S.A.E. ve Rady M.I.K ortaklığında kuruldu.

Orion Group Tekstil Enerji Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orion Group Tekstil Enerji Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şilan Dörtyama tarafından kuruldu.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Küçükakbaş ve İhsan Aygün ortaklığında kuruldu.

Alçağ Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alçağ Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Kaya ve Çağdaş Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Özekmekçi Grup İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özekmekçi Grup İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 100 bin TL’ye Fatih Ekmekçi tarafından kuruldu.

Arter Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arter Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alparslan Ekici ve Ali Suat Tunçel ortaklığında kuruldu.

Burkay Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burkay Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kadan tarafından kuruldu.

Elçi Otomotiv İnşaat nerede Haberi

Elçi Otomotiv İnşaat nerede

Elçi Otomotiv İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Elçi tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de, İstanbul Esenyurt'ta kuruldu. 


Elçi Otomotiv İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; OTOMOTİVSEKTÖRÜ 1.Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 2.Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. 3.Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını...