20 / 04 / 2024

elif şafak kitap

elif şafak kitap

Ustam ve Ben tarihi bir roman ama 'Yapılan her gayri meşru bina İstanbul'un kalbine çakılmış bir çividir' gibi günümüz İstanbulu'na bol miktarda gönderme de var.

Şubat 2024 enflasyon rakamları açıklandı, hesap kitap yapıldı! Emekliye işte tam bu kadar zam cepte!

Şubat 2024 enflasyon rakamları bu sabah TÜİK tarafından açıklandı, merakla beklenen rakamların açıklanmasından sonra hesap kitap yapıldı. Peki emeklilerin iki aylık zam oranı kaç oldu?

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aksoy ve İsmail Şentürk ortaklığında kuruldu.

Elif Akarlılar kimdir, kaç yaşında?

Türk iş kadını ve Mavi Jeans'in yönetim kurulu üyesi olan Elif Akarlılar kimdir? Elif Akarlılar kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Başiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Elif Uyar tarafından kuruldu.

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Aksu tarafından kuruldu.

Elif Ateş Özpak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Kaç yaşında? Elif Ateş Özpak hangi görevlerde bulundu? Elif Ateş Özpak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Elif Ateş Özpak'ın hayatına dair merak edilenler.

Elif Ateş Özpak kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Elif Ateş Özpak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Elif Ateş Özpak'ın biyografisi....

Şafak Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Kitap kurtları müjde! Migros'ta yüzlerce kitap yüzde 30 indirimle satışa sunuldu! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros'ta 284 adet kitap yüzde 30 indirimle satışa çıkarıldı. Peki, Migros'ta hangi kitap çeşitleri satışa sunuldu, fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

elif şafak kitap Haberi

elif şafak kitap

Ustam ve Ben tarihi bir roman ama 'Yapılan her gayri meşru bina İstanbul'un kalbine çakılmış bir çividir' gibi günümüz İstanbulu'na bol miktarda gönderme de var.  Müge Akgün eğitim hayatımız süresince tarih okuruz ama o kitaplar bize asla olayların perde arkasını, gerçek yaşamı anlatmaz. İnsan öyküleri yer almaz tarih kitaplarında. Onların eksikliğini edebiyat, romancılar giderir. 


Tarihe hayal güçlerini de katarak hayat verirler. Ancak bu o kadar basit ve kolay bir yol değil. Ardında büyük bir emek ve isçilik var. 

Birçoğumuzun yapamadığını yapıp yüzlerce farklı kitabı okuyup romanın tarihi çatısını kuruyorlar. 

Sonra sıra aralarını doldurmaya yani öyküye geliyor. îlya Ehrenbug'un 'Paris Düşerken', 'Fırtına' ve 'Dipten Gelen Dalga' üçlemesini okuduğumda İkinci Dünya Savaşı ve öncesini çok daha iyi kavradığımı hatırlıyorum. 


Köklerini, bir anlamda hepimizi anlatan Amin...