29 / 03 / 2024

elit yapı proje

elit yapı proje

Son olarak Ankara Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek, Başkent'i butik residence konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı. Firmanın yeni projesi de Beytepe'de hayata geçirilecek...

Marins Yapı Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Marins Yapı Proje İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Can Bildirici tarafından kuruldu.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Baev Yapı Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baev Yapı Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şakir Bakış tarafından kuruldu.

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Tuna tarafından kuruldu.

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Gençay tarafından kuruldu.

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gençtürk tarafından kuruldu.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Natureza Yapı Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Natureza Yapı Proje Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir'de Doğa Yıldız ve Engin Tarakçı ortaklığında kuruldu.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

F F Şanlıer Yapı Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F F Şanlıer Yapı Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Faruk Şanlıer ve Saniye Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Vesen Yapı basın toplantısı yarın!

İstanbul Tuzla'da Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nı inşa eden Vesen Yapı proje detaylarını ve hedeflerini açıklayacağı basın toplantısını yarın gerçekleştirecek.

elit yapı proje Haberi

elit yapı proje

Son olarak Ankara Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek, Başkent'i butik residence konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, yine Beytepe bölgesini tercih ettiklerini kaydederek, "Beytepe'nin geleceği oldukça parlak. Biz de bu yüzden yeni projemizi de Beytepe'de hayata geçireceğiz"...