28 / 03 / 2024

Elite Tower ankara

Elite Tower ankara

Yavuz Holding imzasıyla Ankara Pursaklar'da hayata geçirilen Elite Tower projesinde 10 bin TL peşinat ve 60 aya varan şirket içi elden taksit seçenekleri sunuluyor.

Ankara Doğan Tower fiyat listesi!

Ankara Doğan Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ankara Doğan Tower fiyat listesi ve proje detayları...

Elite Tower'da 4 bin 500 TL taksit imkanı! Yeni proje!

Yavuz Holding imzasıyla Ankara Pursaklar'da hayata geçirilen Elite Tower projesinde 10 bin TL peşinat ve 60 aya varan şirket içi elden taksit seçenekleri sunuluyor.

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

Regnum Sky Tower'da ofislerde 60 ay 0 faiz fırsatı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla dikkat çeken Regnum Sky Tower, Ankara’da ofis sahibi olma şansını artıran yeni bir fırsat sunuyor.

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Ankara'nın büyük firmaları Regnum Sky Tower’da buluşuyor!

Ankara iş dünyası apartmandan bozma ofisler ve niteliksiz iş merkezlerinden kurtulurken, Başkent’in en önemli firmaları Regnum kalitesi ile Konya Yolu’nda hizmete başlayan 156 metre yükseklikteki Regnum Sky Tower’da buluşuyor.

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın!

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın kampanyası başladı. One Tower projesinde peşinat vermeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Regnum Sky Tower, Ankara'nın yeni sembolü oldu!

Başkent ile özdeşleşen Ulus’taki Atatürk anıtı, Anıtkabir, Hitit Güneşi, Ankara Kalesi ve Atakule gibi sembollerden sonra şimdi de Regnum Sky Tower eklendi.

Regnum Sky Tower, Ankara’daki iş merkezi çıtasını yükseğe taşıdı!

Bürokrasiden sonra, Türk ekonomisinin de yeni merkezi olan Ankara’da son 4-5 yıldan beri hızla yükselen iş merkezleri, “Regnum” kalitesi ile de tanıştı.

Ankara One Tower Diplomatique yeşil bina kriterlerine uygun!

One Tower Diplomatique projesinde yaşam kısa süre sonra başlayacak. Ankara Oran'da inşa edilen "yeşil bina" kriterlerine uygun olarak inşa edildiğini biliyoruz.

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat!

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat listesi 372 bin liradan başlayarak değişiyor. Ede Tower Ankara projesinde daireler bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Elite Tower ankara Haberi

Elite Tower ankara

Yavuz Holding tarafından Ankara'nın Pursaklar İlçesi Saray Mahallesi'nde hayata geçirilen Elite Tower projesinde 105 adet home office bulunuyor. Projede ticari alanlar 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. 

Toplam 14 bin 412 metrekare inşaat alanına sahip Elite Tower projesi tek bloktan meydana geliyor. Projede 1+1'lerin fiyatları 239 bin TL'den, 2+1'lerin fiyatları ise 390 bin TL'den başlıyor.

Satışa çıkan projed 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Elite Tower projesinde banka, kredi, kefil olmadan şirket içi vadelendirme avantajı sunuluyor.

Elite Tower projesinde home office'ler 55 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimlerin 18 ay içerisinde yapılması planlanıyor. 

Dükkan ve mağazaların da yer aldığı projede 3 bin metrekare kapalı, bin 500 metrekare açık otopark mevcut. Projenin sosyal donatı alanları arasında çocuk parkı, fitness merkezi,...