20 / 04 / 2024

Elite World yeni yatırımları

Elite World yeni yatırımları

Elite World Oteller Zinciri, yaşanan üzücü olaylardan en çok etkilenen sektörlerin başında gelen, hacim kadar rekabetin de arttığı turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Elite Life FSM'de lansman fırsatları başladı! Yeni proje!

Elite Life FSM projesinde toplam 96 adet konut yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projenin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Farklı markalarla anlaşarak kampanyalar düzenleyen ve bu sayede müşterilerine bol bol hediye dağıtan Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, başvuru şartlarına uyan World Card müşterilerinin 250 TL kazanacağını açıkladı.

Yeni Skoda Fabia modelleri ne kadar? İşte dikkat çeken özellikleri ve 14 Ocak 2023 fiyat listesi!

Yeni Skoda Fabia modelleri Elite 1.0 TSI 95 PS, Elite 1.0 TSI 110 PS DSG, Premium 1.0 TSI 110 PS DSG ve Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG  modelleri ne kadar? İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

Xbox Elite Controller Series 2’nin uygun fiyatlı olanı satışa çıktı! İşte 27 Eylül 2022 fiyatı

Yeni nesil oyun ve eğlence deneyimi yaşatan Xbox'ın bugüne kadarki en iyi kontrolcüsü olarak görülen Xbox Elite Wireless Controller Series 2'nin daha uygun fiyat bir versiyonu satışa çıkarıldı.  Xbox Elite Wireless Controller Series 2 ve Core modelleri neredeyse birebir aynı…

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Şua İnşaat'tan Elite Concept projesinde yeni konut kredisi paketine destek!

Şua İnşaat, kamu bankaları öncülüğünde başlatılan 0,64 faiz oranlı konut kredisi kampanyasına Anadolu yakasının yeni gözdesi Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ve yaşamın başladığı Elite Concept projesi ile destek veriyor...

Elite World otellerini geçici olarak kapattı!

Elite World, Türkiye'deki 6 otelini geçici olarak kapattığını, 2 otelinin de kapasitesinin düşürüldüğünü duyurdu.

Elite Concept'te yeni yıla özel tatil hediyesi!

Hayatın başladığı Elite Concept projesinde tatil hediyesine ek olarak yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz, 0,89 faiz oranıyla 180 aya kadar vade seçeneği sunuluyor.

650 milyon TL'lik Elite World Sapanca açıldı!

Elite World Hotels, Sapanca’da hayata geçirdiği 650 milyon liralık yatırımla Türkiye’nin en büyük wellness ve spa alanına sahip oteli Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’u açtı...

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort hizmete açıldı!

650 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçirilen Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort'un kapıları hizmete açıldı...

Elite World yeni yatırımları Haberi

Elite World yeni yatırımları

Elite World Oteller Zinciri, yaşanan üzücü olaylardan en çok etkilenen sektörlerin başında gelen, hacim kadar rekabetin de arttığı turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Otelcilik trendlerini yakından takip ederek, yatırımlarını çeşitlendiren ve artıran Elite World Oteller Zinciri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer aldı.  


Turizm sektörüne yeni bir konsept

2016 yılının Eylül ayı itibariyle hizmet vermeye başlayacak, zincirin en büyük kapasiteye sahip oteli olacak olan Elite World Europe Otel’e dair bilgiler, ilk kez EMITT Fuar’ında turizm sektörü ve zincirin iş ortakları ile paylaşıldı. Zincir, turizmde bir ilk olacak yeni konsept ile Elite World Europe Otel’i yeni sezonda hizmete sokacaklarının duyurdu. 


Elite World Oteller Zinciri Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik, EMITT...