23 / 04 / 2024

Elma Groups Gayrimenkul iletişim

Elma Groups Gayrimenkul iletişim

Elma Groups Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Manochehr Kalhourı ve Mehdi Mousavı ortaklığında kuruldu. 

Elma Konut Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Elma Konut Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Günbeldek tarafından kuruldu.

Alara Groups Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alara Groups Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   400 bin TL sermaye bedeli ile Farıddudın  Mohammadıan tarafından kuruldu.

Elma Grup İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elma Grup İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Tataroğlu, özcan Yalnız, Seda Yalnız ve Sevcan Tataroğlu tarafından kuruldu.

Elma Gayrimenkul'e 62 bin liralık para cezası!

SPK, Elma Gayrimenkul'e 61 bin 922 lira idari para cezası verdi. SPK, firmanın bildirim yükümlülüklerine ilişkin düzenlemelere uymadığı ve Kurul’un uygun görüşü alınmaksızın pay devri gerçekleştirdiğini ifade etti.

Elma Groups Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elma Groups Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Manochehr Kalhourı ve Mehdi Mousavı ortaklığında kuruldu. 

Yiğit Groups Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Groups Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi,Murat Yiğit, Abdelkareem Mag, Ahmed Mamadouh A ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Elma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Elma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Servet Mıstak Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye 12 Şubat'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde açıldı.

Elma İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elma İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Yücel Özbek Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de Beşiktaş, Bebek Mahallesi'nde kuruldu.

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Elma Groups Gayrimenkul iletişim Haberi

Elma Groups Gayrimenkul iletişim

Elma Groups Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Manochehr Kalhourı ve Mehdi Mousavı ortaklığında kuruldu. 

Elma Groups Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Elma Groups Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited...