25 / 04 / 2024

emekli dernekleri toki vaadiyle üye mi topluyor

emekli dernekleri toki vaadiyle üye mi topluyor

İMBED Başkanı Öz, TOKİ tarafından ucuz konut verileceği vaadiyle üye toplayan Türkiye Emekliler Derneği hakkında suç duyurusunda bulundu. Hamdi Öz, TOKİ'den emekliye ucuz konut vaadinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Milyonlarca emekli bu haberi bekliyor… Seçim öncesi 1.300 TL zam gündemde!

Emekli dernekleri ve sendikaların sıklıkla dillendirdiği 2000 öncesinde ve  bu tarihten sonra emekli olanlar arasındaki maaş farkı adaletsizliğinin seçimler öncesinde giderilmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar…

Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamındaki daireler kurayla satılacak. İşte, Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016 detayları...

Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek’te TOKİ tarafından Emekli Grubu için hayata geçirilecek olan 324 kuralı olarak satılyor. Peki, Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

200 konutluk TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

Çanakkale Ayvacık Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Başvuru sürenin devam ettiği Çanakkale Ayvacık Emekli Toki projesinde toplamda 160 adet daire bulunuyor. Peki, Çanakkale Ayvacık Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi!

200 konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi ne zaman?

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Konutları kura çekimi!

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Konutları kura çekimi bugün saat 10.00'da gerçekleşecek. Daire fiyatları 102 bin 500 TL'den başlangıç gösteren projede 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli kura çekilişi bugün!

TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli kura çekilişi bugün gerçekleşecek. Toplamda 24 adet dairenin satışa çıkarılacağı projede 342 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir emekli kura çekilişi!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir emekli kura çekilişi kapsamında başvurular sona erdi. Aylık 358 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daire seçenekleri bulunuyor.

Emekli TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura çekimi!

Emekli TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura çekimi kapsamında 24 adet konut satışa çıkıyor. Fiyatların 102 bin 500 TL'den başladığı projede aylık taksitler teslim tarihinden itibaren ödeniyor.

emekli dernekleri toki vaadiyle üye mi topluyor Haberi

emekli dernekleri toki vaadiyle üye mi topluyor

Hükümetin emeklilere ayda 350 lira taksitle TOKİ konutu vereceğine ilişkin vaadi, emekli dernekleri arasında "emekli avı"na dönüştü. Ucuz konut hayaline kapılan emekliler evi alamadıkları gibi 24 lira üyelik aidatı ödemek zorunda kaldı. 


İşçi, Memur, Bağkur Emeklileri Demeği (İMBED) Başkam Hamdi Öz, İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına 10 milyon emekliyi yakından ilgilendiren ilginç bir suç duyurusunda bulundu. Hamdi Öz, suç duyurusu dilekçesinde, rakip emekli derneği olan Türkiye Emekliler Demeği'nin (TÜED) Eyüp, Avcılar ve Bakırköy şubelerinin kendilerine üye olacak emeklilere TOKİ tarafından ucuz konut verileceği yönünde doğru olmayan reklam ve duyuru yapıp emeklileri kandırdığı şikayetinde bulundu. Hamdi Öz dilekçesinde, bu ilanlara kanan çok sayıda üyesinin istifa edip rakip derneğe üye olduğunu belirtip, haksız menfaat sağlandığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. 


700 BİN EMEKLİ KANDI 

Konuya ilişkin SÖZCÜ'ye...