25 / 04 / 2024

emekli ikramiyesi zam temmuz 2022

emekli ikramiyesi zam temmuz 2022

Merakla beklenen Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Bağ-Kur, SSK ve Emekli Sandığı emekli ikramiyesinde son dakika zam iddiası geldi. Peki emekli ikramiyelerine zam geldi mi? İşte detaylar...

Her tahmini tutan SGK uzmanı emekli ikramiyesi için rakam verdi! Ne 10 bin ne de 20 bin!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken SGK Uzmanı İsmail Sevinç bu kez de emekli ikramiyesi için rakam verdi. Peki emekli ikramiyesi ne kadar olacak? 

Emekli ikramiyesi düzenlemesinin Meclis'e geleceği tarih belli oldu!

Milyonlarca emeklinin adeta dört gözle beklediği emekli ikramiyesi düzenlemesinin Meclis'e geleceği tarih belli oldu. Peki emekli ikramiyelerine ne kadar zam yapılacak?

Emekliler pür dikkat bayram ikramiyesi müjdesini bekliyor! Emekliye 6 bin TL ikramiye mi geliyor!

Emeklilerin 2024 yılında alacağı zamlar duyuruldu. Bu süreçte en düşük emekli maaşı 10 bin lira olurken, 6-7 Şubat’ta zam farkının hesaplara geçmesi ile beraber emekliler yüzde 49,25 oranındaki zamlı maaşlarını aldılar. Şimdi sırada emekli ikramiyesi var!

Emekliler için masadaki 3 formül ortaya çıktı: Yeni ikramiyeler ne kadar olacak?

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli ikramiyeleri için ilk zam sinyalleri geldi. Peki emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Emekli ikramiyesi için hangi rakamlar konuşuluyor? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Son dakika! Bakan açıkladı! Emekli ikramiyelerine zam geliyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptığı açıklamada "Emeklilerin bayram ikramiyesinin artırılması talebi var, bu adımları atmaya hazırız" dedi.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 2024 müjdesi! Emekli ikramiyesi 2024 zammında 2 formül masaya geldi! 

Gündemden düşmeyen emekli maaşı zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile yüzde 49,25'e çıkarken, emekli ikramiyeleri için de bu yıl özel artış yapılacağı kaydedildi. Emekli ikramiyesi 2024 zammında 2 formül masaya geldi. İşte detaylar...

Emekli ikramiyesine zam müjdesi! İşte kulislerden sızan o rakam!

Emeklilere yılbaşından önce verilenen 5 bin TL'lik ikramiyenin, Cumhuriyetin 100. yılı sebebiyle Ramazan ve Kurban Bayramları için de verilmesi de gündeme geldi. Ayrıca emekli maaşlarında yeni iyileştirmeler için de düğmeye basıldı.

2024 memur ve emekli maaşı zam oranları belli oldu!

Memur ve emeklilerin 2024 yılı maaş zam oranı resmen netlik kazandı. İşte 2024 yılı memur ve emekli maaşları...

Emekliye 5 bin TL ikramiye müjdesi! 5 bin TL emekli ikramiyesi hesaplara Aralık ayında mı yatırılacak?

Fiilen çalışmayanların dışındaki emeklilere de 5 bin lira emekli ikramiyesi verilecek. Peki, 5 Bin TL emekli ikramiyesi hesaplara Aralık ayında mı yatırılacak? İşte konuya ilişkin yapılan son açıklamalar...

Emekliler dikkat! Hükümetten 5 bin TL emekli ikramiyesi hakkında son dakika açıklaması! 

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emekliye ikramiyeyi de içeren torba yasa teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Işıkhan'dan emekli ikramiyesi açıklaması: 5 bin TL'lik ikramiyeyi alamayacak olan var mı? SON DAKİKA!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan,   çiftçi, esnaf emeklilerinde yararlanacağı ikramiye ödemesi ile ilgili konuştu. Peki 5 bin TL'lik ikramiyeden kimler faydalanacak? Ne zaman hesaplara yatacak?

Çalışan emekliye 5 bin TL müjdesi! Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 5 bin TL tahsis numarasına göre ödeme günleri...

Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla emeklilere bir defa verilen 5 bin TL ikramiyenin çalışan emeklilere de verilmesi gündemde yer alıyor. Peki, emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Emekliler hemen hesaplarınızı kontrol edin! 5 bin TL ikramiyeler bugünden itibaren ödenmeye başladı!

Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla emeklilere 5 bin TL emekli ikramiyesi verileceği açıklanmıştı. Ödemeler bugünnden itibaren yapılmaya başlandı. 

emekli ikramiyesi zam temmuz 2022 Haberi

emekli ikramiyesi zam temmuz 2022

Merakla beklenen Kurban Bayramı'na sayılı günler kala bayram ikramiyesi ödemeleri için de araştırmalar da hızlandı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, geçtiğimiz bayramda yatan emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı.

Kurban Bayramını bekleyen milyonlarca emekli Bağ-Kur, SSK ve Emekli Sandığı emekli ikramiyesinin yatacağı tarih belli oldu mu? Emekli ikramiyesi kaç TL? Zam geldi mi? sorularının yanıtını arıyor.

Peki Bağ-Kur, SSK ve Emekli Sandığı emekli ikramiyesinin yatacağı tarih belli oldu mu? Emekli ikramiyesi kaç TL? Zam geldi mi?

Sabah gazetesinin aktardığına göre, emekli bayram ikramiyesi 2022 Kurban Bayramı tarihi gelmeden hesaplara yatmış olacak. Emekliler dışında bayram ikramiyesi ödemesi alacak olanlar da heyecanlı bekleyişine devam ediyor. Milyonlarca kişi Bağ-Kur, SSK ve Emekli Sandığı emekli ikramiyesinin yatacağı tarih belli oldu mu? Emekli...