16 / 04 / 2024

emekli toki Adana kura çekilişi

emekli toki Adana kura çekilişi

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları bugün belirlendi. Kura çekilişinin saat: 10.00 'da yapıldığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi nerede?

Ödemelerine göre 240 aya kadar vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekl kura çekilişi nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli Projesi kapsamında hak sahibi olan 265 emekli vatandaş için konut belirleme kurası çekilecek. 

Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamındaki daireler kurayla satılacak. İşte, Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016 detayları...

Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek’te TOKİ tarafından Emekli Grubu için hayata geçirilecek olan 324 kuralı olarak satılyor. Peki, Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

200 konutluk TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Çanakkale Ayvacık Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Başvuru sürenin devam ettiği Çanakkale Ayvacık Emekli Toki projesinde toplamda 160 adet daire bulunuyor. Peki, Çanakkale Ayvacık Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi!

200 konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları 2016!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları 2016 bugün açıklandı. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları bugün saat: 10.00'dan itibaren açıklandı. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi sonucu!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi sonucu bugün açıklandı. Detayların henüz netleşmediği TOKİ Adana Sarıçam projesinde toplamda 300 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana emekli konutlarının kurası çekildi!

TOKİ Adana emekli konutlarının kurası çekildi.Adana Valisi Mustafa Büyük, Serinevler Spor Salonu'nda düzenlenen kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, TOKİ'nin Türkiye genelinde birçok projeyi gerçekleştirdiğini belirtti.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli 2016 kura çekimi!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli 2016 kura çekimi bugün saat: 10.00'da başlayacak. Ödemelere göre yüzde 12 peşin ödemenin sağlandığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Adana Sarıçam Buruk Emekli TOKİ kura sonucu!

Adana Sarıçam Buruk Emekli TOKİ kura sonucu bugün saat: 10.00'da başlayacak. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 300 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana Sarıçam emekli konutlarına 8 bin başvuru!

TOKİ'nin Adana Sarıçam'da emekliler için yapacağı 300 konuttan birine sahip olmak için 8 bin 133 kişi başvuruda bulundu. TOKİ, şanslı emeklileri yarın noter huzurunda çekeceği kura ile belirleyecek.

emekli toki Adana kura çekilişi Haberi

emekli toki Adana kura çekilişi

Kura çekiminde, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru tutarlarını, 6 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş. yetkili şubelerinden geri alabiliyor.


Ödeme seçemeklerine göre projede yüzde 12 peşin ödemede kalan bedeli 180 ay taksit ya da yüzde 20 peşinat sağlandığında 240 aya kadar taksitlendiriliyor.


TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları bugün saat: 10.00'dan itibaren Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda belirlendi. Liste detayları ilerleyen saatlerde açıklanacak.


TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura katılacaklar listesi tıklayın


Satış duyurusu için