24 / 04 / 2024

Emlak Çadırı ne zaman teslim edilecek

Emlak Çadırı ne zaman teslim edilecek

Başakşehir Emlak Çadırı ‘nda 31 Mayıs günü satışa sunulacak olan evler Medikule İstanbul’da yer alıyor. Peki Emlak Çadırı Evleri ne zaman teslim edilecek?

Emlak Çadırı Kayaşehir nerede?

Başvuruları devam eden Emlak Çadırı 2015'te toplamda 240 adet bağımsız bölüm satılıyor. Proje ilgi Yönetim imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Emlak Çadırı Kayaşehir nerede?

Başakşehir Emlak Çadırı fiyatları!

Son başvuru tarihi 29 Mayıs 2015 olarak belirlenen Emlak Çadırı’nın satış ofisi Başaksehir’de inşa ediliyor. Projede 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Başakşehir Emlak Çadırı fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Çin emlak sektörüne kredi dopingi! Hisseler yükseliyor...

Çin emlak hisseleri, zor durumdaki emlak sektörünü desteklemeyi amaçlayan yeni kredi tedbirlerinin uygulamaya konulmasının ardından yükselişe geçti.

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasın depremzedelerin en temel ihtiyaçlarından biri olan çadırların fiyatları merak ediliyor. En uygun çadır fiyatları ne kadar? En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi 

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Deprem, sonrası büyük yıkım oluşurken depremzedelerin en çok ihtiyaç duyduğu çadırların fiyatları araştırılmaya başladı. Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Çin'den emlak sektörüne 148 milyar dolarlık kurtarma paketi geliyor!

Pekin'in, şirketler borç yükü altında ezilirken ve nakit sıkışıklığı yaşanması sebebiyle inşaatlar durmuşken emlak sektörünü canlandırmak amacıyla 148 milyar dolarlık bir paket üzerinde çalışma sürdürdüğü belirtildi. İşte paketle ilgili tüm ayrıntılar...

Emlak vergisi ödenmezse ne olur? Emlak vergisi cezası var mıdır?

Gayrimenkul sahiplerinin tamamını ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri devam ediyor. Emlak vergileri, yılda iki eşit taksitle ödenebiliyor. İlk taksit ödemeleri mart, nisan ve mayısta, ikincisi ise kasımda tahsil ediliyor. Peki, Emlak vergisi ödenmezse ne olur? Emlak vergisi cezası var mıdır?

Emlakçı kira komisyonu ne kadar 2022? Kimden alınır?

Gayrimenkul kiralama işlemini daha hızlı halletmek isteyenler emlakçılar ile çalışabiliyor. İşlemin tamamlanması halinde ise emlakçıya komisyon ödeniyor. Peki, emlakçı kira komisyonu ne kadar 2022? Kimden alınır?

Çin'de emlak sektörüne olan güven sorunu büyüyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Gökhan Şen, bugünkü köşesinde Çin'in emlak sektöründe yaşanan krizi kaleme aldı. İşte Gökhan Şen'in o yazısı...

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Emlak sektörüne müsilaj etkisi!

1.5 senedir Kovid-19 krizi yetmiyormuşçasına şimdi de deniz salyası denilen müsilaj tehlikesi ortaya çıktı. Müsilaj yalnızca İstanbul sahillerini değil ve tüm Marmara kıyılarını, Ege ve Karadeniz sahillerini de etkisi altına aldı. Salya, emlak sektörünü de etkiledi...

Eskişehir'de emlak sektörünü neler bekliyor?

Eskişehir'de emlak sektörüne dair açıklama yapan müteahhitler kentte ev fiyatlarının düşmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

Emlak Çadırı ne zaman teslim edilecek Haberi

Emlak Çadırı ne zaman teslim edilecek

Emlak Çadırı Evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim.


İlgi Yönetim imzasıyla hayata geçirilen Emlak Çadırı projesinde toplam 240 bağımsız bölüm yer alıyor. 


"Fiyatı sen belirle" konsepti ile tanıtılan Emlak Çadırı ’nda 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak.


Satışa sunulacak olan 220 adet ev Medikule İstanbul 'da, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis ise Kayaşehir AVM içerisinde bulunuyor.


Başakşehir Emlak Çadırı fiyat listesi ;

Emlak Çadırı daire fiyatları 99 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Emlak Çadırı ofis fiyatları 149 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Emlak Çadırı dükkan fiyatları 199 bin TL’den başlangıç gösteriyor.


Emlak Çadırı Evleri ne zaman teslim edilecek?

Emlak Çadırı Evleri hemen teslim ediliyor. 


Emlak Çadırı Evleri Medikule İstanbul ‘da kapalı havuz,...