19 / 04 / 2024

Emlak Çadırı satış ofisi

Emlak Çadırı satış ofisi

Emlak Çadırı satılık 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim tarafında hayata geçiriliyor. Projede başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar kabul edilecek.

Emlak Çadırı Kayaşehir nerede?

Başvuruları devam eden Emlak Çadırı 2015'te toplamda 240 adet bağımsız bölüm satılıyor. Proje ilgi Yönetim imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Emlak Çadırı Kayaşehir nerede?

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Emlak sektöründe kriz beklenenden erken geldi! İnşaatlar durma noktasında!

Emlak sektöründe KKTC’de fiyatlar ve satışlar düşüyor. İnşaatlar da durma noktasına geldi. İşte detaylar...

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

A101’e yaz geldi! Bahçe sehpası 55 TL, kamp sandalyesi 50 TL, kamp çadırı 400 TL...

A101’e 13 Nisan’dan itibaren adeta yaz geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren kamp çadırı ve sandalyesi, bahçe sehpası ve gölgelikli salıncak gibi yaz ürünleri satışa sunulacak. İşte A101 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

Teknosa'da kamp fırsatları başladı! Teknosa'da çadır fiyatları şoke edecek! 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı tatil arayışına çıkanlara Teknosa'dan inanılmaz fırsat geldi! Teknosa, birbirinden eşsiz çadırları satışa çıkardı! Sakın bakmadan geçmeyin! Peki, Teknosa'da çadır fiyatları ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Metaverse üzerinden gayrimenkul alım satım işlemleri gelecekte emlak sektörünü nasıl etkileyecek?

Emlak sektörünün önde gelen firmalarından PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz Metaverse'nin gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Metaverse'te emlak yatırımı için doğru zaman mı?

Son dönemde popülerliği yükselen ve internetin geleceği şeklinde görülen Metaverse’de sanal emlak yatırımları kazanç sağlayacak mı? Kripto paralarla alınıp satılan bu emlakların, kripto paralar kadar yüksek volatilite göstermesi öngörülüyor.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

ABD'li emlak yatırımcıları ve Mesut Özil Meksika takımı Nexaca’yı satın alacak!

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

Rusya'da ticari emlak yatırımına talep azalıyor!

Rusya’da ticari emlak yatırımları son beş yılın en düşük seviyesine düştü. Buna göre, 2021’in ilk çeyreğinde arazi ve ticari emlak satışlarının toplam hacmi, önceki yıla göre 1 milyar ruble azaldı.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Emlak Çadırı satış ofisi Haberi

Emlak Çadırı satış ofisi

Başvuruların 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'ye kadar kabul edileceği Emlak Çadırı projesinde satışlar 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.


Toplam 240 adet bağımsız bölümden meydana gelen Emlak Çadırı ‘nda 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis bulunuyor.


Emlak Çadırı'ndaki konutlar Medikule İstanbul'da, ofis ve dükkanlar ise Merkez Kayaşehir AVM içerisinde yer alıyor.


Medikule İstanbul projesinde kapalı havuz, resepsiyonu, çift fitness merkezi, çift hamamı, çift saunası, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift buhar odası ve tenis kortu gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. Proje Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede hayata geçiriliyor.


Emlak Çadırı ‘nda daire fiyatları 99 bin TL, ofis fiyatları 149 bin TL’den, dükkan fiyatları 199 bin TL’den başlangıç gösteriyor.


Müzayede

Tarih:...