27 / 04 / 2024

emlak eğitim

emlak eğitim

Üniversiteler ekonominin lokomotif sektörlerinden gayrimenkul alanında önemli bir eksikliği gidermek için birbirleriyle yarışıyor. Katılımcılara kentsel dönüşüm uzmanı sertifikası vererek sektördeki eğitimli insan kaynağına katkı sağlıyor.

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Arpacı ve Cihan Başar Samancı ortaklığında kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Rashıd Mushtak Bhutta tarafından kuruldu. 

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da R.K. Mohammed Mohammed ve Sercan Güven ortaklığında kuruldu.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi kuruldu!

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Saıfuldeen Alı Al-HAIDERI. tarafından kuruldu.

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kenıfatı ve Mohammed Hamıd Al-Nejadı tarafından kuruldu.

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Gholamı Mehraban, Atefeh Pouran  ve Rıza Arslan Doğan tarafından kuruldu.

Emlakçılar eğitim belgelerini TTBS sistemine yüklemeli!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Taşınmaz Ticareti hakkında yönetmelik kapsamında yetki belgesi almış emlak işletmelerine uyarıda bulundu. Özelmacıklı, "Sözleşmeli işletmelerin, sahip oldukları en az 100 saatlik eğitim belgelerini TTBS sistemine yüklemeleri gerekiyor” diye konuştu.

Jale Emlak Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Jale Emlak Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Mohammadı Zhaleh tarfaından kuruldu.

Emlakçı çift, Milli Eğitim'e tripleks villa ve okul bağışladı!

Tekirdağ Çerkezköy'de emlakçılık yapan ve çocukları olmayan Müjgan-Serkan Karagöz çifti, yaptırdıkları okulu ve oturdukları tripleks villayı anaokulu olması şartıyla Milli Eğitim'e bağışladı.

ATO tarafından düzenlenen Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı!

ATO ve Başkent Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen "Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı" tamamlandı. 

emlak eğitim Haberi

emlak eğitim

Üniversiteler ekonominin lokomotif sektörlerinden gayrimenkul alanında önemli bir eksikliği gidermek için birbirleriyle yarışıyor. Partnerleri ile Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Programı açan Sürekli Eğitim Merkezleri katılımcılarına kentsel dönüşüm uzmanı sertifikası vererek sektördeki eğitimli insan kaynağına katkı sağlıyor.


HANGİ ÜNİVERSİTEDE NE VAR? 


Deprem riski taşıyan ve ayrıca buna bağlı olarak niteliksiz konut stoğuna sahip olan ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde

ekonomimizin lokomotifi olacağı düşünülen kentsel dönüşüm konusunda kendini geliştirmek isteyen profesyonelleri, kamu ve özel sektörden konunun uzmanları ile bir araya getiren üniversiteler arasında İstanbul Üniversitesi başı çekiyor. En az lisans mezunu olan belediyelerin kentsel dönüşüm çalışanlarına, şirket sahiplerine, gayrimenkul danışmanlarına, gayrimenkul brokerlarına, mimar, mühendis ve şehir ve bölge plancılarına yönelik hazırlanan Uygulamalı Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programında; kentsel dönüşümün sunduğu fırsatlar,...