26 / 04 / 2024

emlak endeksleri ocak 2015 raporu

emlak endeksleri ocak 2015 raporu

Reidin.com ve GYODER emlak endeksleri Ocak 2015 raporuna göre yıllık satış fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında en yüksek artış yüzde 20,09 ile İstanbul'da gerçekleşti..

Konutta en yüksek artış 2+1 dairelerde gerçekleşti!

Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ocak ayı raporu yayınlandı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de gerçekleştirildi.

Ev sahipleri dikkat! O rakam bir gecede yüzde 58 artacak!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan enflasyonun artması ile birlikte emlak vergileri Ocak 2024'te artış gösterecek. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi 25 Ocak'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 25 Ocak tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 20 Ocak'a ertelendi!

14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 20 Ocak 2022 tarihine ertelendi.

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 14 Ocak'ta!

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Ayazağa ihalesinin 2. oturumu 20 Ocak'ta!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ikinci oturumu 20 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Emlak Konut İkitelli 2. Etap ihalesinin 2. oturumu 6 Ocak'ta!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir İkitelli 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin pazarlık - açık artırma bölümünü içeren 2. oturumu 6 Ocak 2020'de yapılacak...

Satılık konut fiyat endeksi Ocak'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. el konutlar fiyat endeksleri 2018 Ocak ayı sonuçları yayınlandı.  Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0.85 oranında arttı.

Konut satış fiyatları Ocak 2017'ye göre artış gösterdi!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi ve REIDIN Emlak Endeksi Ocak ayı verileri açıklandı. Konut satış fiyatları Ocak 2017'ye göre artış gösterdi.

2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2017 Temmuz Ayı Sonuçları açıklandı!

İş Bankası Bireysel Krediler Müdürü Recep Haki, İş Bankası’nın desteğiyle REIDIN tarafından hazırlanan emlak endeksleri ile ilgili açıklama yaptı.

REIDIN 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2017 Ocak sonuçları!

REIDIN EMLAK ENDEKSİ 2017 Ocak ayı sonuçlarına göre; Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi'nde Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0.91 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 8.88 oranında artış gerçekleşmiştir.

Emlak fiyatları en çok Elazığ'da arttı!

Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi “Ocak” ayı raporu açıklandı. Rapor göre emlak fiyatları en çok Elazığ'da arttı. Elazığ’da metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 2.08 oranında arttı.

Başkent Emlak Konutları 2. Etap ihalesi 27 Ocak'ta!

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 27 Ocak 2017 Cuma günü belli istekliler arasında ihale usulü ile yapılacak.

emlak endeksleri ocak 2015 raporu Haberi

emlak endeksleri ocak 2015 raporu

GARANTİ Bankası'nın desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ocak ayı raporu yayınlandı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de gerçekleştirildi. 


"Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat EndeksF'nde ise bir önceki aya göre yüzde 0,85, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16,27 artış oldu. Bir önceki yılın aynı ayına göre, yıllık satış fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında, yüzde 20,09 ile en yüksek artış İstanbul'da, yüzde 6,66 ile en düşük artış ise Bursa'da meydana geldi. "Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,98, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 6,14 yükseldi. 

Bir önceki aya göre bakıldığında, Adana, metrekare başına yüzde 1,87 değer artışıyla, ocak 2015'te konut...