28 / 03 / 2024

emlak fuarı katılımcıları

emlak fuarı katılımcıları

Fuarda, REIDIN Avrupa Bölgesi Müdürü Mete Varas, fuarın ilk günü olan 11 Eylül perşembe günü 'Gayrimenkul piyasasında satış danışmanlık hizmetlerinin gelişimi' konulu panelin moderatörlüğünü üstleniyor.

Türkiye'nin en büyük konut projeleri Emlak 2013'te buluştu!

CNR Emlak 2013 Fuarı, Türkiye'nin önde gelen konut projelerini CNR EXPO Yeşilköy'de buluşturdu. CNR Holding CEO'su Cem Şenel, "4 gün sürecek fuara, Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere yurtdışından 10 bin ziyaretçi bekliyoruz" dedi...

Merkez Bankası açıkladı! Dolar yıl sonunda işte bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; yıl sonu enflasyon beklentisi Şubat'ta yüzde 42,04'den yüzde 42,96'ya çıktı, ayrıca yıl sonu doları/TL beklentisi de 40,02 TL şeklinde oldu.

TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı: Piyasanın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL oldu!

Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; sene sonu enflasyon beklentisi Ocak'ta yüzde 42,04 seviyesinde gerçekleşti. Sene sonu doları/TL beklentisi ise, 40 TL oldu.

Merkez Bankası'ndan yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon tahmini!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası piyasa Katılımcıları Anketi'nde yıl sonu dolar, enflasyon ve faiz beklentisini açıkladı.

Merkez Bankası'ndan yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon açıklaması! Son dakika gelişmesi...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından Piyasa Katılımcıları Anketi yıl sonu dolar kuru tahmini, faiz ve enflasyon beklentisi açıklandı.

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Son dakika Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Ekim ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayımladı. Ankete göre yıl sonunda dolar beklentisi açıklandı. Peki yıl sonu dolar beklentisi ne oldu? İşte Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi...

Enflasyon tahminlerine göre Ocak'ta emekli ve memur maaşları tam bu kadar olacak! Yüzde 62, yüzde 65 ve yüzde 67.22...

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, Orta Vadeli Program ve Piyasa Katılımcıları Anketi'ndeki enflasyon tahminlerine göre memur ve emekli maaş zamları tek tek hesaplandı. İşte milyonlarca kişinin merakla beklediği o rakamlar...

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

Emekli maaşına yüzde 39,61 zam! Yeni yılda en düşük emekli maaşı tam bu kadar olacak! İşte kuruşu kuruşuna zamlı maaşlar

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak 2024’teki enflasyon zammı konusundaki beklentileri, Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketi'ndeki TÜFE tahminiyle daha net bir biçimde şekilleniyor. Aynı zamanda, ek iyileştirmeler içinde çalışmalar da devam ediyor. İşte yeni yılın zamlı maaş tablosu...

Son dakika! Merkez Bankası resmen açıkladı! Enflasyon tahmini yükseldi! Yıl sonunda dolar 30 lira olacak!

Son dakika haberine göre Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) piyasa katılımcıları anketi sonuçları açıklandı. Buna göre  Katılımcıların 12 ay sonraki enflasyon beklentisi yükselirken, yıl sonunda dolar 30,14 lira olacak.

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına göre yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek! Dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç lira?

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Son dakika! Merkez Bankası yıl sonu beklentisini açıkladı! Yıl sonunda dolar ve enflasyon böyle olacak

Son dakika flaş haber... Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi açıklandı. Ankette, yıl sonu tüketici enflasyonu beklentisi ağustos döneminde yüzde 43,82'den yüzde 59,46'ya yükseldi. Yıl sonu dolar/TL beklentisi ise, 29,82 TL'ye çıktı.

Fuzul GYO, en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu! Halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin TL!

Fuzul GYO, halka arz olan GYO şirketleri arasında en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu. İşte Fuzul GYO'nun halka arzı ile ilgili tüm detaylar...

emlak fuarı katılımcıları Haberi

emlak fuarı katılımcıları

11-14 Eylül tarihleri arasında CNRExpo Yeşilköy'de gerçekleşecek. Fuarda, REIDIN Avrupa Bölgesi Müdürü Mete Varas, fuarın ilk günü olan 11 Eylül perşembe günü 'Gayrimenkul piyasasında satış danışmanlık hizmetlerinin gelişimi' konulu panelin moderatörlüğünü üstleniyor.


Yer: CNRExpo

Tarih: 11 Eylül, Perşembe

Saat: 15:30-16:30

Konu: Gayrimenkul piyasasında satış danışmanlık hizmetlerinin gelişimi

Moderatör: Mete Varas, REIDIN Avrupa Bölgesi Müdürü

Konuşmacılar:

- Vedat Arslan, Aremas Gayrimenkul Genel Müdürü

- Aybars Kızılsencer, Resicongroup Genel Müdürü

- Evrim Karayel, Gürallar Yapı Genel Müdürü

- Hakan Gümüş, GISP Başkan Yardımcısı


Sektörde giderek de büyüyen bu önemli konuyu derinlemesine tartışacağımız panelde değineceğimiz konu başlıkları:


Geliştiriciler artan sayıda satış fonksiyonunu outsource ediyor;

• Bunun sebepleri nelerdir? Tercih etmeyenlerin sebepleri nedir?

• Farklı modeller var mıdır?

• Artı ve eksileri nelerdir?

• Başarılı olması için neler yapılması gerekir?

• Bu hizmeti veren kurumlar ne kadardır? Çeşitlilikleri var mıdır?...