19 / 04 / 2024

emlak iş ilanları

emlak iş ilanları

www.emlakkulisi.com'dan dev bir araştırma daha... Zorlu Gayrimenkul, Uransan, KC Group ve Dündar İnşaat'ın da aralarında bulunduğu 10 şirket eleman alacak. Hangi şirketler? Hangi alanlarda eleman alımı yapacak?

Alman İnşaat gayrimenkul danışmanı arıyor!

Alman İnşaat, gayrimenkul satış ve pazarlama departmanında görevlendirilmek üzere, Emlak / Gayrimenkul sektöründe deneyimli elemanlar arıyor...

Ticaret Bakanı Bolat Emlak sitelerindeki ilanları sıkı takip ediyoruz!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "fiyat etiketi" uygulamasının 1 Ocak 2024 itibari ile başlayacağını duyurdu. Fake hesaplarla sahte kimliklere ilan yayınlamaya cezalar getirdiklerini anımsatan Bakan Bolat, "Emlak sitelerindeki ilanları sıkı takip ediyoruz" dedi.

Fahiş fiyatlar mercek altında! 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv, emlak ve diğer alanlarda yapılan denetimler sonucunda 400 milyon TL üzerinde idari para cezası kesildiğini duyurdu. Bakan Bolat, 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası uygulandığını aktardı.

İŞKUR iş ilanlarını duyurdu

Kamu kuruluşları ve kamu kurumları, birden fazla farklı pozisyon için memur arayışlarına başladı. İş arayanlar için İŞKUR ve diğer iş ilanı platformları üzerinde yayınlanan ilanlar, ilkokul, lise, ön lisans ve lisans mezunlarına yönelik kariyer fırsatlarını sunuyor. İşte iş ilanlarının detayları...

Elde etmek istediğiniz işi almanın zamanı geldi! 45.000 kişiye 15.000 TL maaşla çalışma fırsatı sunuluyor!

İş bulma sürecinde olan pek çok kişi, internet üzerinde yayınlanan iş ilanlarını yakından takip ediyor. Ancak, kamu kurumlarına yapılan personel alımları için gereken şartlar konusunda yeterince bilgi sahibi olmayanlar da var. Bu nedenle, kamu alımlarında aranan şartlar nelerdir?

İŞKUR 130 bin personel alımı başvuruları başladı! İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Kayıt olun, hemen başvurun!

İŞKUR tarafından Nisan 2023 kapsamında pek çok meslekten toplam 130 bin personel alımı gerçekleştiriliyor. Peki İŞKUR iş ilanlarına nasıl bakılır? İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? 

İŞKUR ortaokul mezunu ve KPSS’siz personel alacak! Başvuruyu kaçırmayın son 2 gün!

İş arayanlar İŞKUR’un güncel iş ilanlarını takip etmektedir. İŞKUR yeni iş ilanlarını açıkladı. İşte detaylar!

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahhçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esmaa Alhalıl ve Mahmous M.M. Adwam tarafından kuruldu.

İŞKUR en az 9 bin TL ile Bilişim Personeli alımı yapıyor! Bilişim personeli şartları!

Son dönemde sık sık güncellenen iş ilanlarına İŞKUR tarafından yeni fırsatlar ekleniyor. İŞKUR, KPSS şartı olan ve KPSS şartı olmayan sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Açıklanan ilan detaylarına göre, kontenjanlar ve diğer bilgiler de kamuoyuyla paylaşıldı.

Kamuya personel alım için ilan açıldı! KPSS puanı 60-76 arası olanlar 14 bin maaşla çalışacak!

Son haberlere göre, kamu sektöründe çalışmak isteyen adaylar için yeni iş ilanları yayınlanıyor. Bu ilanlarda 14 bin TL maaşla personel alımı yapılacağı belirtiliyor.

Düşük KPSS puanıyla büro personeli olun! O üniversite çok sayıda personel alıyor! İşte şartlar!

Balıkesir Üniversitesi için önemli pozisyonlara iş ilanları açıldı. İşte bu pozisyonlara dair istenilen şartlar!

İş arayanlara müjde! İŞKUR 81 ilde KPSS şartsız tam 24 bin 932 işçi alacak!

İş sahibi olmayı amaçlayan ve iş arayan binlerce vatandaş aktif İŞKUR iş ilanlarını yakından takip ederken, İŞKUR’un 24 bin 932 beden işçisi alımı şartlarını ve detaylarını merak ediyor. 81 kentte KPSS şartı aranmadan alınacak olan vatandaşların tek yapması gereken İŞKUR üzerinden başvuru yapmak.

Bekçi olmak isteyenlerin fırsat ayağına geldi! KPSS’siz bekçi alımları başladı! Kaçıranlar çok üzülecek!

KPSS’siz personel alımları pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. Bu iş ilanlarına bekçi alımları da eklendi. İşte KPSS'siz bekçi alımlarına dair detaylar!

İş arayanlara peş peşe müjde! İŞKUR 81 ilde 163 bin 700 personel alacak! Hemen başvurun!

İŞKUR tarafından mart ayı için iş ilanları kapsamında güncelleme geldi. İŞKUR aracılığıyla 96 bin 200 işçi aranırken, iki bakanlık da 67 bin 500 personel alımı yapmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda toplamda 163 bin 700 personel alınacağı öğrenildi.

emlak iş ilanları Haberi

emlak iş ilanları

1) Zorlu Gayrimenkul: Proje müdür yardımcısı, şantiye şefi, saha inşaat mühendisi, makine mühendisi, elektrik mühendisi, mimar, iş güvenliği mühendisi, planlama mühendisi, harita mühendisi, topoğraf ve teknikerler alacak. Başvurular: [email protected] adresine veya 0 212 422 01 11 nolu faksa yapılabilecek.


2) KC Group: Satış temsilcileri ve yönetici asistanları alacak. Başvurular 0 212 280 80 59 nolu faksa veya [email protected] adresine yapılabilecek.


3) abcgroup: Şirketin yurt içi ve yurtdışı şantiyeleri ile İstanbul merkez ofisinde görev yapacak proje müdürü, şantiye şefi, saha mühendisleri, mimar, planlama mühendisi, iş güvenliği mühendisi, harita mühendisi, beton santral üretim mühendisi, muhasebe sorumlusu ve sekreter alınacak. Başvurular ik@abcgroup adresine veya 0 216 658 95 50 nolu faksa yapılabilecek.


4) Dündar İnşaat: Satış ve pazarlama...