29 / 03 / 2024

Emlak İstasyonu Birol Polat

Emlak İstasyonu Birol Polat

Emlak İstasyonu’nun Ceo’su Birol Polat Emlak İstasyonu ile ilgili açıklama yaptı. Polat: Türkiye genelinde mahallesinden başını dışarıya çıkartamamış ancak gönlü emlak için, başarı için çarpan herke bu markanın çatısı altında toplanacak. " dedi.

Emlak İstasyonu 2015 yılında yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Türkiye Geneli 15 franchise ofisi bulunan Emlak İstasyonu, hedef büyüttü. 2015 yılını yüzde 30 büyüme ile tamamlamak istediğini belirten Birol Polat, 2015’in sonuna kadar ofis sayılarını 100’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğü açıldı!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğünü açıldı. Emlak İstasyonu avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Emlak İstasyonu, Azerbaycan`da master franchising ofisi açıyor!

Emlak İstasyonu Yurtdışındaki ilk master franchising ofisini, Azerbaycan'da açacak.

Emlak İstasyonu Gayrimenkul Hukuk Eğitimi aldı!

Emlak İstasyonu İstanbul Anadolu Bölge müdürlüğü`nde Sema Kılıç Hukuk Bürosu, gayrimenkul hukuk eğitimi verdi.

Emlak İstasyonu bu yıl 30 franchise ofis açacak!

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını açıkladı.

Emlak İstasyonu, İzmir franchise ofisi açıldı!

Emlak sektörünün öncü ismi olan Emlak İstasyonu ofis açılışlarına hız kesmeden devam ediyor.

Emlak İstasyonu Muğla Ortanca'da ofis açtı!

Emlak İstasyonu büyümeye devam ediyor. Emlak İstasyonu Muğla'nın Ortaca bölgesinde yeni yeni franchise ofis açtı.

Emlak İstasyonu'ndan Anadolu bölgesinde franchising fırsatı!

Emlak İstasyonu İstanbul Anadolu bölgesinde girişimcilere franchising fırsatı sunuyor.

Emlak İstasyonu, Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor. Emlak İstasyonu, belirlediği bölgelerde açılacak olan franchising ofisleri ile büyüme kararı paralelinde girişimci adaylarına avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Emlak sektöründe kurumsallaşan mesleğe önde başlıyor!

Emlak İstasyonu Ceo’su Birol Polat özellikle emlak sektörü gibi halk arasında olumsuz imaja sahip bir sektörde kalite ve hizmetin kusursuz olmasının beklendiğini belirterek, “Bunun da yolu kurumsallaşmaktan, marka olmaktan geçiyor” dedi.

Emlak İstasyonu Ege Bölge Müdürlüğü açılıyor!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi ve Karadeniz Bölge Müdürlüğü bulunan Emlak İstasyonu, Ege Bölge Müdürlüğünü, Aydın / Didim'de açıyor.

Emlak İstasyonu Aydın, Didim ve Muğla, Ortaca ofislerini açıyor!

Türkiye`de yeni franchise ofis açılışlarıyla adından söz ettiren Emlak İstasyonu, Aydın, Didim ve Muğla, Ortaca ofislerini açıyor.

Emlak İstasyonu yeni yatırımcılarını arıyor!

Emlak İstasyonu Dünya genelinde yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarına ve ihtiyaç sahiplerine güvenilir bir ortam içinde zengin bir portföy sunarak,emlak taleplerini karşılayan yüz de yüz Türk sermayeli bir şirkettir.

Emlak İstasyonu Samsun ofisi açıldı!

Brokerlığını Gökhan Örenç’ in yaptığı Emlak İstasyonu İnnova Gayrimenkul, Samsun İstiklal M. Cağaloğlu C. No: 151 - 155 Ac Atakum'da hizmete açıldı.

Emlak İstasyonu Birol Polat Haberi

Emlak İstasyonu Birol Polat

Emlak İstasyonu’nun Ceo’su Birol Polat Emlak İstasyonu ile ilgili açıklama yaptı. "Türkiye'de Emlakçılığın ruhu bambaşkadır. Bizler bu sektöre ömrümü adamış gönüllüler olarak şimdi bir araya geliyor ve geleneksel emlak sistemimiz ile kurumsal profesyonel standardizasyonu güvenle birlikte bir araya getirerek yepyeni bir emlakçılık sisteminin temelini atıyoruz. Türkiye genelinde mahallesinden başını dışarıya çıkartamamış ancak gönlü emlak için, sürekli gelişim için, başarı için çarpan herkes çok yakında bu markanın çatısı altında toplanacak. Uluslararası firmalara büyük paralar ödeme dönemi Emlak İstasyonu ile sona eriyor. Franchise şimdi Çin işi gibi sudan ucuz, Amerikan işi gibi kaliteli, Türk işi gibi insancıl, bizden olan bir marka ile tanışıyor... Ben bu sisteme franchise bile demek istemiyorum. Emlak İstasyonu emlak sektörünü ve emlakçıyı global rakipler karşısında dimdik tutacak,...