18 / 04 / 2024

Emlak Konut Acıbadem

Emlak Konut Acıbadem

Emlak Konut’un Validebağ arsası ihalesini 18 Eylül’de kazanan DAP Holding, Emlak Konut GYO ile sözleşme imzaladı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Acıbadem’de herkesin hayran kalacağı bir proje geliştireceğiz” dedi.

Emlak Konut Acıbadem arazisine en yüksek teklif Dap Yapı'dan!

Emlak Konut'un Anadolu Yakası'ndaki en değerli arazisi için 46 şirket kıran kırana yarıştı. Validebağ Korusu'na komşu araziye en yüksek teklif DAP Yapı'dan geldi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, "Bu ülkeye güvenin işareti" dedi.

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 20 indirim avantajı! Teslimler Aralık 2024'te!

Esta Construction imzasıyla hayata geçirilen Benesta Benleo Acıbadem projesinden konut almak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Benesta Benleo Acıbadem projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Acıbadem Konakları'nda 1.99 faiz, 120 ay vade avantajı! Teslimler bir ay sonra!

Acıbadem Konakları'nda  ilk evini alacaklara özel 1,99 kredi faizi, 120 ay vade fırsatıyla konut satışları devam ediyor.

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Bayer İnşaat ve Yiğit Group imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da  yükselen Acıbadem Konakları projesinde konut almak isteyenlere faizsiz 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 1.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! 

Benesta Benleo Acıbadem projesinde konut satışları avantajlı kampanyalarla devam ediyor. Peki Benesta Benleo Acıbadem nerede? Benesta Benleo Acıbadem ödeme seçenekleri nasıl? İşte ayrıntılar... 

Benesta Acıbadem'de teslimler Aralık 2024'te! 

Benesta Acıbadem projesi, Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı lokasyonuyla dikkatleri çekiyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. Peki Benesta Acıbadem'de hangi tip konutlar var? 

Acıbadem Konakları'nda 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! Yiğit Grup ve Bayer İnşaat'tan Acıbadem'e 345 yeni konut! 

Acıbadem Konakları'nda konut sahibi olmak isteyenlere 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Acıbadem Konakları lansmana özel fiyatlar ve 60 ay vade fırsatıyla satışta! Acıbadem'e 345 yeni konut!

Acıbadem Konakları projesinde, lansmana özel fiyatlar, 0.97 faiz oranı ve 60 ay vadeli kredi fırsatıyla satışlar başladı. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte Acıbadem Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022! 

Anadolu Yakası’nın en yeni projelerinden Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Benesta Acıbadem fiyatları ne kadar? İşte Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022!

Benesta Acıbadem satışta!

Benesta Acıbadem projesinde satışlar başladı. Projede 550 adet konut yer alıyor. İşte Benesta Acıbadem projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Benesta Acıbadem lokasyon bilgisi!

Benesta'dan İstanbul’a yeni bir projeye geliyor. Konut projelerine bir yenisini daha dahil eden Benesta'nın Benesta Acıbadem projesi ön satışa sunuldu. Peki Benesta Acıbadem nerede yükselecek? İşte Benesta Acıbadem Lokasyon bilgisi...

Benesta Acıbadem ön satışta! Yeni proje!

Benesta İstanbul’da yepyeni bir projeye imza atıyor. Konut projelerine son sürat devam eden Benesta'nın yeni projesi Benesta Acıbadem ön satışa sunuldu.

Benesta Acıbadem 352 nerede?

Benesta Acıbadem 352 projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri bulunuyor. 

Emlak Konut Acıbadem Haberi

Emlak Konut Acıbadem

Emlak Konut’un Validebağ arsası ihalesini 18 Eylül’de kazanan DAP Holding, Emlak Konut GYO ile sözleşme imzaladı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Acıbadem’de herkesin hayran kalacağı bir proje geliştireceğiz” dedi.


75 şirket ve 45 konsorsiyumun yarıştığı, Validebağ Korusu’nun karşısında yer alan 17 dönümlük arsa ihalesini DAP Holding iştiraklerinden olan Eltes İnşaat ve İstlife İş Ortaklığı kazanmıştı. Eltes İnşaat ve İstlife İş Ortaklığı, toplam 810 milyon lira proje satış geliri, emlak konut GYO payı olarak da yüzde 50.15’e karşılık gelen 406 milyon 215 bin lira teklif ederek çekişmeli ihalenin galibi olmuştu.


‘Örnek alınacak’

Sözleşmeyi imzaladıktan sonra görüşlerini paylaşan Yılmaz, “Kıyasıya rekabetin yaşandığı, 75 şirketin yarıştığı bu ihalenin kazananı olmak bizim için çok önemliydi. Lokasyon ve özellik olarak Anadolu yakasının en değerli arazilerinden...