28 / 03 / 2024

emlak konut ayazma kura

emlak konut ayazma kura

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ayazma projesinde kura ile satışa sunulan 300-350 daire için son 1 hafta kaldı. Projedeki kura başvurusuna 2 binin kişi üzerinde başvuru oldu.

Emlak Konut Ayazma'da satılık 2+1 daireler!

Başakşehir İkitelli'de hayata geçen Emlak Konut projesi olan Ayazma Emlak Konutlarında 300 civarında daire kura yöntemiyle satışa sunulacak. Kuraya başvuru yapabilmek için 10 bin TL'nin firma hesabına yatırılması gerekiyor.

Ayazma Emlak Konutları kuralı satış!

Ayazma Emlak Konutları kuralı satış süreci başladı. Dairelerin 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 0,50 faiz oranıyla 120 aya kadar vade yapılıyor. Projede 1.239 tane daire yer alıyor.

Emlak Konut GYO Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın yıl sonu değerleri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından, Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın 2023 yıl sonu değerleri açıklandı. İşte detaylar ve parsellerin değerleri...

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı! Fuzul GYO'dan yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu ihaleyi Fuzul GYO kazanmıştı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Fuzul GYO, Başakşehir’e değer katacak bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Fuzul GYO, Emlak Konut GYO’nun Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesini 4.125.000.000 TL satış geliri bedeliyle kazandı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. Söz konusu ihale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu 5 Nisan'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumunu 5 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap  ihalesine hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin ilk oturumu 24 Mart'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap ihale tarihi resmen belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO Ayazma 1. Etap 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Emlak Konutları 1. Etap projesi 6 Adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı...

Emlak Konut 4 projedeki 30 daireyi satışa çıkardı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Burgazkent, Esenler Emlak Konutları, Ayazma Emlak Konutları ve Spradon Quartz projelerindeki toplam 30 adet daireyi satışa çıkardı...

Emlak Konut'un 3 camisini Ilgın İnşaat yapacak! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı - Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada içi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi' nin sözleşmesini Ilgın İnşaat'la imzaladı.

Emlak Konut'tan İstanbul'a 3 cami geliyor!

Emlak Konut GYO Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı, Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada içi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 11 Haziran'da davet usulü ile yapılacak...

emlak konut ayazma kura Haberi

emlak konut ayazma kura

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçen Ayazma Emlak Konut kura başvurularında son haftaya girildi. Kura başvuruları 30 Ocak'ta sona eriyor.


Emlak Konut Ayazma Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanıyor. Projede yer alan 300-350 konut kura sistemiyle satışa sunuluyor. 


Ayazma Konutları kura başvurularına 2 binin üzerinde kişi başvuruda bulundu. Kuraya son başvuru tarihi 30 Ocak.


Başakşehir Ayazma Emlak Konut projesinde kura başvuru bedeli 10 bin TL. Projedeki dairelerin 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.


Ayazma Emlak Konutları kura başvuru şartları şöyle:


- T.C. vatandaşı olmak, 

- 18. yaşından gün almış olmak, 

- Kişi kendi adına ancak bir başvuru yapabilir, 

- Gerçek kişi olmak, (Tüzel Kişilikler başvura da bulunamayacaktır. Bulunmuş olması halinde kuraya dahil edilmeyecektir.)


İkitelli Ayazma Emlak Konut projesinde fiyatlar...