29 / 03 / 2024

Emlak Konut Nidapark İstinye fiyat listesi

Emlak Konut Nidapark İstinye fiyat listesi

Nidapark İstinye projesi "Lükste Sınır Tanımayan Proje" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı'nın değerini açıkladı. İşte dudak uçuklatan o rakam

Emlak Konut GYO Maltepe Küçülyalı'da devam eden Nidapark projesiyle ilgili 2022 yılı değerleme raporunu KAP'a yolladı.

Emlak Konut GYO'nun Nidapark İstinye'deki toplam geliri 3 milyar 849 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Nidapark İstinye ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Emlak Konut GYO, proje kapsamında Asgari Şirket Payı Toplam Gelirinin yükseldiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki toplam geliri 1.7 milyar TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'nın yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile 1 milyar 527 milyon 300 Türk Lirası olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, 1 milyar 751 milyon 992 bin 140 TL'ye yükseldi. 

Emlak Konut GYO'nun Nidapark İstinye'deki toplam geliri 2.5 milyar TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark İstinye'nin Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile 1 milyar 876 milyon 392 bin Türk Lirası olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, 2 milyar 539 milyon 654 bin 848 TL'ye yükseldi. 

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından paylaşılan Nidapark İstinye değerleme raporuna göre; projenin mevcut durum değeri KDV dahil 1 milyar 972 milyon 629 bin 600 TL, tamamlanması durumunda net bugünkü değeri KDV dahil 5 milyar 515 milyon 264 bin 821 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi  (Nidapark Küçükyalı) projesi için gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.

Emlak Konut Nidapark Kayaşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Nidapark Kayaşehir değerleme raporu!

Emlak Konut GYO ile Tahincioğlu imzası ile hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut İstinye Tahincioğlu fiyat!

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesi 36 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Proje Emlak Konut güvencesi taşıyor. İşte Emlak Konut İstinye Tahincioğlu fiyat bilgisi...

Emlak Konut Tahincioğlu Nidapark İstinye fiyat 2017!

Toplam 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye 3 etap şeklinde dizayn ediliyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. İşte Emlak Konut Tahincioğlu Nidapark İstinye fiyat 2017...

Emlak Konut Nidapark İstinye fiyat listesi Haberi

Emlak Konut Nidapark İstinye fiyat listesi

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Nidapark İstinye projesi "Lükste Sınır Tanımayan Proje" sloganıyla basına tanıtılıyor.  

3 etaptan oluşan Nidapark İstinye projesinin Nidapark İstinye Panaroma etabında 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru etabında 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi etabında 19 blok 202 bağımsız bölüm yer alıyor.

Toplam 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye projesinde daire sahiplerine fitness salonları, kapalı ve açık yüzme havuzları gibi donatılar sunuluyor. 

Nidapark İstinye Evleri'nde 2+1’den 5+2’ye kadar tüm daire tiplerine yer verilirken, daire büyüklükleri 90 ile 663 metrekare arasında değişiyor. 

Teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği  Nidapark İstinye projesinde metrekare birim fiyatı 23 bin TL’den başlıyor. Projede 60 ay sıfır faizle taksit imkanı sağlanıyor. 


Tel:444 48 46