27 / 04 / 2024

Emlak konut ödemeleri 2018

Emlak konut ödemeleri 2018

Emlak Konut ödeme kampanyası başvuruları 7 Aralık 2018 tarihine kadar yapılabilecek. Emlak Konut GYO tarafından kampanyada kişiye özel ödeme imkanı bulunuyor.

Emlak vergisi ödemeleri ne zaman sona erecek?

Her yıl iki eşit taksit şeklinde ödenen emlak vergisi ödemesi anlaşmalı bankalar üzerinden alınıyor. Peki konut ya da iş yeri sahibi olanların ödemekle yükümlü olduğu emlak vergisi ödemeleri ne zaman sona erecek?

Emlak Konut GYO ve TOKİ taksit ödemeleri ertelendi! 

Emlak Konut GYO ve TOKİ, koronavirüs sebebiyle taksitleri erteledi. TOKİ, ödemeleri Haziran'a kadar ertelerken, Emlak Konut GYO Temmuz ayına kadar erteledi...

Emlak vergisi ödemeleri için son 2 hafta!

Kira geliri olan vergi mükellefler için emlak vergisi ödemeleri başladı. Konut, arsa, arazi ve bina gibi taşınmaza sahip olan tüm mükelleflerin 2 hafta içerisinde emlak vergilerini ödemeleri gerekiyor.

Başkent Emlak Konutları ödemeleri!

Başkent Emlak Konutları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ankara'nın Çankaya bölgesinde hayata geçirilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Emlak Konut Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödemeleri!

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödemeleri 240 ay taksit imkanı ile yapılabiliyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projenin kura başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek.

Emlak Konut Ispartakule'de 15 bin lira peşinat imkanı!

Emlak Konut GYO, dar ve orta gelirli vatandaşı 15 bin lira peşinatla Ispartakule Evleri’nde ev sahibi yapacak. 12 Temmuz’da kura çekilişi yapılacak projede taksit ödemeleri teslimden sonra başlayacak.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri’yle dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapacak. 15 bin TL peşinat ve 240 ay vadeyle satılacak evlerde taksit ödemeleri teslimden sonra başlayacak

Emlak Konut Meydan Dükkanları ödemeleri!

Emlak Konut Meydan Dükkanları ödemeleri için 3 farklı seçenek sunuluyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları ödemeleri!

Sultanbeyli Emlak Konutları'nın daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar bulunuyor. İşte Emlak Konut Sultanbeyli Konutları ödemeleri...

Sultanbeyli Emlak Konutları ödemeleri!

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları 'nda yer alan daireler arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar bulunuyor. İşte Sultanbeyli Emlak Konutları ödemeleri...

Emlak Konut Körfezkent 4 ödemeleri!

Yüzde 73'ü yeşil alandan meydana gelen Körfezkent 4 Evleri daire fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede toplam 27 blok yer alıyor. İşte Emlak Konut Körfezkent 4 ödemeleri...

Emlak Konut Ayazma Konutları ödemeleri!

Daire fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteren Ayazma Emlak Konutları İstanbul Başakşehir'de yer alan İkitelli bölgesinde hayata geçiriliyor. İşte Emlak Konut Ayazma Konutları ödemeleri...

Emlak konut ödemeleri 2018 Haberi

Emlak konut ödemeleri 2018

Emlak Konut borcunu erken kapamak isteyenler için yeni kampanya hazırladı. Borcun yüzde 75'inin ödenmesi durumunda yüzde 26,5 yüzde 50'nin ödenmesi durumunda yüzde 17,50, yüzde 25'nin ödenmesi durumunda ise yüzde 7,75 oranında indirim sağlanıyor. 

Toplamda 65 projede geçerli kampanyada kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Borcun tamamının veya kısmi ödeme imkanı ile TÜFE'den sabite dönme kolaylığı da bulunuyor. 

Emlak Konut ödeme kampanyası başvuruları!

Emlak Konut'un erken ödeme kampanyasına göre yüzde 35 oranında indirim yapılıyor. Kampanya kapsamında projelerde başvuru dönemi 7 Aralık 2018'e kadar sürecek. 

  
Kampanyalı projelerin listesi:

1.    1stanbul 
2.    Ağaoğlu Maslak 1453
3.    Ağaoğlu My World Europe 
4.    Alemdağ Emlak Konutları 
5.    Avrupa Konutları Başakşehir 
6.    Ayazma Emlak Konutları 
7.    Bahçekent Emlak Konutları 
8.  ...