23 / 04 / 2024

Emlak Konut Şimdi al 2018de öde

Emlak Konut Şimdi al 2018de öde

Emlak Konut ticari üniteler kampanyası 2017 başladı. Kampanya dahilinde "Şimdi al 2018'de öde" fırsatının yanı sıra 0,50 faiz oranı ile kolay ödeme imkanı da sunuluyor.

Emlak Konut Şimdi Al 2018'da öde kampanyasına hangi projeler dahil?

Emlak Konut projelerindeki ticari alanlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanyada "Şimdi al 2018'de öde" avantajı sunuluyor. Peki Emlak Konut Şimdi Al 2018'da öde kampanyasına hangi projeler dahil?

THY Emlak Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Dairelerin ödeme planları neler?

Türk Hava Yolları (THY) Emlak Konut Arnavutköy konut projesi için yapılan başvurular, 2 Haziran tarihinde sona ermişti. Buna göre, başvurularını bu tarihe kadar tamamlayan vatandaşlar şimdi kura çekimi tarihini ve sonuçlarını bekliyor. İşte haberin detayları...

Emlak Konut GYO'da ticari üniteler e-ihale usulü ile şimdi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), birçok ilde ve projede yer alan ticari birimlerini satışa çıkardığını açıkladı. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılacak satışlarda tapu hemen teslim edilecek. 

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? Şimdi göz atın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! Binlerce kişi merak ediyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? 

THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

THY ve Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Yenişehir Evleri'nin kura tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Borsa İstanbul’da temettü rüzgarı hızla esiyor. Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut'tan 2017 indirim kampanyası!

Emlak Konut GYO yeni bir kampanyaya başladı. "Borcunuzu şimdi ödeyin, fırsatları ertelemeyin" sloganıyla tanıtılan kampanya, 31 Aralık 2016 tarihinden önce satın alınan bağımsız bölümleri kapsıyor.

Emlak Konut ticari üniteler kampanyası 2017!

Emlak Konut ticari üniteler kampanyası 2017 başladı. Kampanya dahilinde "Şimdi al 2018'de öde" fırsatının yanı sıra 0,50 faiz oranı ile kolay ödeme imkanı da sunuluyor.

Emlak Konut Şimdi Al 2018'da öde kampanyasına hangi projeler dahil?

Emlak Konut projelerindeki ticari alanlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanyada "Şimdi al 2018'de öde" avantajı sunuluyor. Peki Emlak Konut Şimdi Al 2018'da öde kampanyasına hangi projeler dahil?

Emlak Konut 'Şimdi Al 2019'da Öde' kampanyası yarın başlıyor!

Emlak Konut GYO'dan yine çok konuşulacak ve sektöre büyük katkı sağlayacak yeni bir kampanya geldi. Yaklaşık 25 firmanın katılacağı Emlak Konut Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası yarın başlıyor.

Emlak Konut Niğde kampanyası!

Toplam 349 daire ve 16 adet ticari üniteden meydana gelen Emlak Konut Niğde projesi "Emlak Konut şimdi de Niğde'de" sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Emlak Konut Niğde kampanyası...

Emlak Konut yüzde 20 indirim kampanyası!

Kampanyalara hız vermeden art arda açıklayan Emlak Konut şimdi ise indirimli satış kampanyası kapsamında yüzde 20 indirim yapıyor. İşte tüm detaylarıyla Emlak Konut yüzde 20 indirim kampanyası...

Emlak Konut'tan 50 projesinde indirimli satış kampanyası!

Konut edinmeyi kolaylaştırmak ve inşaat sektörüne ivme kazandırmak üzere bir biri ardına kampanyalara imza atan Emlak Konut GYO, 'TÜFE'li Satış Kampanyası'nın ardından şimdi de 'İndirimli Satış Kampanyası'nı hayata geçiriyor.

Emlak Konut Şimdi al 2018de öde Haberi

Emlak Konut Şimdi al 2018de öde

Emlak Konut ticari üniteler kampanyası 2017 başlattı. 2017 yılı bitmeden yeni bir kampanya atağı gösteren Emlak Konut bu kez konutlar için değil, dükkan ve ofisler için "Şimdi al 2018'de öde" kampanyasını başlattı.  Kampanyada 0,50 faiz oranı ile kolay ödeme imkanı sunuluyor. 

Emlak Konut ticari üniteler kampanyası 2017, 16 projesi için geçerli olacak. İşte Emlak Konut ticari üniteler kampanyasına dahil projeler...

Ayazma Emlak Konutları     Bahçekent Emlak Konutları Batışehir     Bulvar İstanbul     Dumankaya Miks     Emlak Konut Başakşehir Evleri     Emlak Konut Ispartakule Evleri     Esenler Emlak Konutları     Körfezkent 3     Körfezkent Emlak Konutları - 4     Metropol İstanbul     Nevşehir Emlak Konutları     Nidakule Ataşehir     Park Yaşam Mavişehir     Stüdyo 24     Unikonut Ispartakule


Tel: 444 36 55 
Web:...