28 / 03 / 2024

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları iletişim

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları iletişim

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları fiyatları minimum 244 bin TL, maksimum ise 348 bin TL olarak belirlendi. Emlak Konut Sultanbeyli Konutları telefon numarası 0216 579 15 15.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları son başvuru tarihi!

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları'nda daireler 244 bin TL'den başlıyor ve 348 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede 7 tane daire kurayla satılıyor. İşte Emlak Konut Sultanbeyli Konutları son başvuru tarihi..

Sultanbeyli Emlak Konut kuralı satışları!

Sultanbeyli Emlak Konut kuralı satışları için T. Vakıflar bankası A.Ş.’nin herhangi bir şubesine 10 bin TL başvuru ücreti yatırılıyor. Proje Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçiriliyor.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları fiyatları ne kadar?

Sultanbeyli Emlak Konutları'nda 7 adet dairenin satışı kura yöntemi ile gerçekleşecek. Projede toplam 486 adet konut bulunuyor. Peki Emlak Konut Sultanbeyli Konutları fiyatları ne kadar?

Sultanbeyli Emlak Konutları başlangıç fiyatları!

Yüzde 35 peşin ödeme yapılması durumunda 120 aya varan vade imkanı sağlanan Sultanbeyli Emlak Konutları kura satışları başvuru süreci devam ediyor. İşte Sultanbeyli Emlak Konutları başlangıç fiyatları...

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları iletişim!

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 35 peşin ödemelerde, taksitler hemen başlayacak şekilde tüfe endeksli 120 ay vade yapılabiliyor.

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için çalışmalarına başladı. Peki Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi nerede yükselecek? İşte Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 288 konutluk yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı.

Sultanbeyli Emlak Konut kura sonuçları listesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Sultanbeyli Emlak Konut projesinde 436 konut arasından 7 dairenin kura çekilişi dün gerçekleşti. Sultanbeyli Emlak Konut kura sonuçları listesi şöyle...

Sultanbeyli Emlak Konut iletişim bilgileri!

Sultanbeyli Emlak Konutları'nın ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade yapılabiliyor. Kuralı satışları bugün gerçekleşen projede 436 adet daire bulunuyor. İşte Sultanbeyli Emlak Konut iletişim bilgileri...

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları satılık daire!

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları satılık daire fiyatları minimum 244 bin TL olarak belirlendi. Projedeki dairelerin alanları 97 - 157 metrekare arasında değişiyor.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları başvuru!

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları başvuru süreci bugün bitiyor. 7 tane dairenin kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede fiyatlar 244 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları telefon numarası!

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları fiyatları minimum 244 bin TL, maksimum ise 348 bin TL olarak belirlendi. Emlak Konut Sultanbeyli Konutları telefon numarası 0216 579 15 15.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları telefon!

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi. Emlak Konut GYO imzası ile yükselen projenin kura satışları için başvuru süresi bugün sona eriyor.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları ödeme koşulları!

Daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Sultanbeyli Emlak Konutları'nda daire fiyatları 244 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Emlak Konut Sultanbeyli Konutları ödeme koşulları...

Sultanbeyli Emlak Konut fiyat listesi!

Sultanbeyli Emlak Konutları 'nda yer alan dairelerin alanları minimum 97 metrekare, maksimum ise 157 metrekare olarak dizayn edildi. İşte Sultanbeyli Emlak Konut fiyat listesi...

Sultanbeyli Emlak Konut telefon!

Sultanbeyli Emlak Konut kura başvuruları için bugün son gün. Kurada 7 konutun satışı 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılacak. Sultanbeyli Emlak Konut telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Sultanbeyli Emlak Konut kura başvurusu için bugün son!

Emlak Konut tarafından hayata geçirilen Sultanbeyli Konutları 10 katlı 10 blok ve 9 katlı 1 blok halinde inşa ediliyor. Projede kura sistemiyle satışa sunulacak 7 dairelik kura başvuruları için bugün son.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları iletişim Haberi

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları iletişim

Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Sultanbeyli Emlak Konutları'nda başvuru süreci bugün sona eriyor. Preojede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Emlak Konut Sultanbeyli Konutları telefon numarası 0216 579 15 15. Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için bu numaralı telefonla irtibata geçebilirsiniz. 


Emlak Konut Sultanbeyli Konutları'ndaki 97,97 metrekare 2+1 daire 244 bin TL, 115,28 metrekare 3+1 daire 276 bin TL, 140,98 metrekare 3+1 daire 320 bin TL, 158 metrekare 4+1 daire 348 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Daire alanlarının 97 metrekare ile 157 metrekare arasında değiştiği Sultanbeyli Emlak Konutları 10 katlı 10 blok ve 9 katlı 1 blok olarak yükseliyor. 


Teslimlerin satışların yapılmasından hemen sonra yapıldığı Emlak Konut Sultanbeyli Konutları'nda 7...